Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
HavasiINFO CONCERT:
Havasi

Videoclip oficial: Raluka - Never Give Up

Raluka a lansat videoclipul noului single ”Never Give Up”. Cristian Miron semnează coregrafia, jucând în clip și rolul partenerului de dans al Ralukăi.

Raluka a dezvăluit videoclipul “Never Give Up”, ce o infatișează pe artistă într-o postură atletică și senzuaăa în același timp, accentuând firea sa pasională și înclinația spre dans. În regia lui Bogdan Paun și având ca DOP pe Alexandru Mureșan, videoclipul beneficiază de efecte vizuale aparte și reușește să reprezinte perfect mesajul și ritmul piesei compuse în studiourile Fly Records. Cristian Miron semnează coregrafia și joacă și rolul partenerului de dans al Ralukăi, punându-i în valoare calitățile fizice și expresivitatea mișcărilor.

Raluka s-a declarat entuziasmată de lansarea acestui videoclip.

„M-am simțit foarte bine la filmări, am lucrat cu o echipă profesionistă, care a știut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa Never Give Up. Îi mulțumesc foarte mult și lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregătit o coregrafie excepțională”, a marturisit artista.

Single-ul “Never Give Up”, care se poate asculta deja la posturile de radio, este cel de-al patrulea din cariera solo a Ralukăi, după “Surrender my love”, “Out of your business” și “All for you”.

Citește mai multe despre Raluka
Videoclipuri cu Raluka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE