Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Raluka - Never Give Up

Raluka a lansat videoclipul noului single ”Never Give Up”. Cristian Miron semnează coregrafia, jucând în clip și rolul partenerului de dans al Ralukăi.

Raluka a dezvăluit videoclipul “Never Give Up”, ce o infatișează pe artistă într-o postură atletică și senzuaăa în același timp, accentuând firea sa pasională și înclinația spre dans. În regia lui Bogdan Paun și având ca DOP pe Alexandru Mureșan, videoclipul beneficiază de efecte vizuale aparte și reușește să reprezinte perfect mesajul și ritmul piesei compuse în studiourile Fly Records. Cristian Miron semnează coregrafia și joacă și rolul partenerului de dans al Ralukăi, punându-i în valoare calitățile fizice și expresivitatea mișcărilor.

Raluka s-a declarat entuziasmată de lansarea acestui videoclip.

„M-am simțit foarte bine la filmări, am lucrat cu o echipă profesionistă, care a știut exact ce gen de videoclip era necesar pentru piesa Never Give Up. Îi mulțumesc foarte mult și lui Cristian Miron, coregraful meu, care a pregătit o coregrafie excepțională”, a marturisit artista.

Single-ul “Never Give Up”, care se poate asculta deja la posturile de radio, este cel de-al patrulea din cariera solo a Ralukăi, după “Surrender my love”, “Out of your business” și “All for you”.

Citește mai multe despre Raluka
Videoclipuri cu Raluka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE