Urmărește-ne în Social Media

Raluka - Love You | Live Session

Raluka sărbătorește luna iubirii cu un live session filmat pentru piesa ”Love You”. Versiunea originală a piesei a fost lansată în colaborare cu DJ Sava și Connect-R, în urmă cu 12 ani.

Raluka reamintește publicului cum a ajuns cunoscută în industria muzicală lansând o versiune live a piesei "Love You", unul dintre hiturile anului 2010. Melodia era lansată împreună cu DJ Sava și Connect-R, fiind cel de-al treilea single înregistrat de artistă alături de Constantin Sava, după  "September" și "I Like (The Trumpet)".

"A doua piesă din seria de live session e aici! Aștept părerile voastre în comentarii", le-a transmis Raluka fanilor care o urmăresc în online.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Artista este originară din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca "Ieri erai", "Dulce otravă", "Dragoste n-am", "Doi străini", "Îndrăgostiți Neuniform" sau "Două inimi" s-au bucurat la rândul lor de succes.

Publicat

pe

PUBLICITATE
Comentarii