INFO CONCERT:
AWAKE Festival
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2017
INFO CONCERT:
Caro Emerald
INFO CONCERT:
Holograma lui Ronnie James Dio în concert
INFO CONCERT:
Sting
INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
2CELLOS

Videoclip oficial: Raluka feat. Killa Fonic - Dulce Otravă

Raluka a lansat videoclipul noului single ”Dulce Otravă”. Piesa este înregistrată în colaborare cu Killa Fonic.

Raluka a lansat o nouă piesă în limba română, intitulată ”Dulce Otravă”. Piesa a fost înregistrată împreună cu Killa Fonic, fiind produsă, mixată și masterizată de Luca George (Lu-K Beats). Versurile și linia melodică sunt semnate de Raluka, Killa Fonic, Andi Bănică și Cătălin Tamazllicaru, pentru videoclipul piesei cei doi artiști colaborând cu regizorul Costin Shinijikun.

Dulce Otravă” este cea de-a doua treia lansată de Raluka prin intermediul Quantum Music, după ”Zbor” și ”Ieri Erai”. Primul single promovat prin intermediul acestei case de discuri a fost ”Ieri Erai”. Melodia a fost lansată în aprilie împreună cu un videoclip ce strâns peste 16 milioane de vizualizări pe YouTube.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra unei cariere solo.

Citește mai multe despre Killa FonicRaluka
Videoclipuri cu Killa FonicRaluka
Publicat de Raluca Tanasă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE