Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: Raluka - Cine sunt eu

Raluka a lansat videoclipul noului single ”Cine sunt eu”. Piesa a fost compusă de Irina Rimes împreună cu Raluka, videoclipul fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Sunt foarte bucuroasă să vă împărtășesc o bucățică din sufletul meu odată cu lansarea videoclipului piesei ”Cine sunt eu”. O piesă puternică cu un mesaj puternic. Este piesa pe care nu mă mai satur să o cânt. Mulțumesc frumos Irina Rimes, Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Matache și Zagga, pentru că ați lucrat împreună la compoziție și producție, lui Alex Ceaușu pentru videoclip și lui Bogdan Boantă pentru coregrafie!", le-a scris Raluka fanilor ei din online.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra carierei solo.

Citește mai multe despre Raluka
Videoclipuri cu Raluka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE