Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Raluka - Cine sunt eu

Raluka a lansat videoclipul noului single ”Cine sunt eu”. Piesa a fost compusă de Irina Rimes împreună cu Raluka, videoclipul fiind regizat de Alex Ceaușu.

"Sunt foarte bucuroasă să vă împărtășesc o bucățică din sufletul meu odată cu lansarea videoclipului piesei ”Cine sunt eu”. O piesă puternică cu un mesaj puternic. Este piesa pe care nu mă mai satur să o cânt. Mulțumesc frumos Irina Rimes, Cătălin Tamazlicaru, Răzvan Matache și Zagga, pentru că ați lucrat împreună la compoziție și producție, lui Alex Ceaușu pentru videoclip și lui Bogdan Boantă pentru coregrafie!", le-a scris Raluka fanilor ei din online.

Alexandra Raluca Nistor, cunoscută sub numele de scenă Raluka, a atras atenția presei în 2008, când a obținut Marele Trofeu al Festivalului Internațional de Muzică Ușoară „George Grigoriu”. La scurtă vreme a participat la show-ul de talente Megastar, în cadrul competiției făcând parte din trupa Pepper Girls. Deși a obținut poziția a doua, aparițiile din cadrul Megastar au impresionat publicul și implicit pe DJ Sava, alături de care artista a lansat primele ei single-uri: „September” și „I Like (The Trumpet)”. Ambele melodii s-au bucurat de aprecierea publicului, Raluka devenind un nume sonor în industria muzicii dance, house și pop. Au urmat colaborări de succes pentru piese ca ”Aroma”, ”Aer” și ”Miraj”, în prezent Raluka concentrându-și atenția asupra carierei solo.

Citește mai multe despre Raluka
Videoclipuri cu Raluka
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE