Urmărește-ne în Social Media

Raluka - Buchet de trandafiri

Raluka a lansat "Buchet de trandafiri", o piesă sensibilă de dragoste. Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Buchet de trandafiri" este un cântec ce vorbește despre povestea unei iubiri neconsumate. Mesajul piesei este pus în evidență de videoclipul ce o însoțește, material regizat de Kobzzon.

"Buchet de trandafiri" este o coproducție HaHaHa Production și Ghost Records. Textul și muzica sunt compuse de Emilian Nechifor, Raluka, Florin Boka, Juno și Lucian Nagy iar producția le aparține lui Florin Boka și Lucian Nagy.

"<<Buchet de trandafiri>> este una din piesele pe care le-am făcut în urma cu câteva luni în camp-ul de la HaHaHa Production. Am stat două zile în studio cu toți oamenii talentați de acolo si am lucrat la foarte multe piese. Aceasta este una dintre ele, este continuarea celei pe care am lansat-o în decembrie anul trecut, <<Acum>>. Am tot evitat să lansez în aceste momente neliniștitoare în care vedem cu toții ce se întâmplă în jurul nostru, dar m-am gândit să vă ofer un buchet de trandafiri muzical, unul pentru suflet. Am spus și în piesă și cred asta, cu un buchet nu se face Primăvară, dar cu siguranță ne mai mângâie sufletul. Sper să vă placă și să ajungă cadoul meu la cât mai mulți dintre voi", a declarat Raluka.

Raluka activează pe scena muzicală din 2008, abordând genuri ca dance, house şi pop. Provine din Deva şi a atras atenţia presei în primăvara anului 2008, atunci când a câştigat Marele Trofeu al Festivalului Internaţional de Muzică Uşoară "George Grigoriu". A obţinut şi locul secund la Festivalul Mamaia 2008, secţiunea Interpretare. Tânăra de 30 de ani s-a înscris tot în 2008 la preselecţiile emisiunii "Megastar", urmând să facă parte din formaţia Pepper Girls, alături de care a participat la acel show şi a terminat pe locul 2.

De-a lungul timpului, Raluka a devenit una dintre cele mai apreciate artiste din România, având numeroase piese care s-au regăsit în topuri săptămâni la rând. Colaborările cu Dj Sava - "Aroma", "Aer", "Love You", "I Like That Trumpet" au devenit hituri, având succes și la nivel internațional. Alte piese ca "Ieri erai", "Dulce otravă", "Dragoste n-am", "Doi străini", "Îndrăgostiți Neuniform" sau "Două inimi" s-au bucurat la rândul lor de succes.

PUBLICITATE
Comentarii