Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Radu - Suflet tăcut

Radu, un artist debutant pe piața muzicală din România, a lansat primul videoclip din carieră: ”Suflet tăcut”. Melodia este compusă în colaborare cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin.
Urmărește-ne pe

Radu Farcane este un tânar de 15 ani, foarte talentat, cu o voce puternică, implicat în competiții sportive de baschet de performanță de peste 6 ani. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, cât și la San Remo, și bineînteles, este pasionat de muzică, o parte semnificativă din timpul său petrecând-o în studioul de înregistrări, unde își compune propriile piese.

Primul single din cariera sa, ”Suflet tăcut”, a fost compus de tânărul artist împreună cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin. De producție s-au ocupat Andrei Prodan și Claudiu Ursache care au făcut piese precum “Hurricane” pentru Antonia sau “Fata din rândul trei” pentru INNA. Videoclipul piesei a fost filmat în Bucuresti, fiind regizat de Michael Mircea și Detour Films.

Radu este cel mai nou artist din echipa Global Records, din care fac parte și INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss, Nicoleta Nucă, Lucia, Mira, Yanka, Vanotek și Delia.

Citește mai multe despre Radu
Videoclipuri cu Radu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE