Urmărește-ne în Social Media

Radu - Suflet tăcut

Radu, un artist debutant pe piața muzicală din România, a lansat primul videoclip din carieră: ”Suflet tăcut”. Melodia este compusă în colaborare cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin.

Radu Farcane este un tânar de 15 ani, foarte talentat, cu o voce puternică, implicat în competiții sportive de baschet de performanță de peste 6 ani. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, cât și la San Remo, și bineînteles, este pasionat de muzică, o parte semnificativă din timpul său petrecând-o în studioul de înregistrări, unde își compune propriile piese.

Primul single din cariera sa, ”Suflet tăcut”, a fost compus de tânărul artist împreună cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin. De producție s-au ocupat Andrei Prodan și Claudiu Ursache care au făcut piese precum “Hurricane” pentru Antonia sau “Fata din rândul trei” pentru INNA. Videoclipul piesei a fost filmat în Bucuresti, fiind regizat de Michael Mircea și Detour Films.

Radu este cel mai nou artist din echipa Global Records, din care fac parte și INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss, Nicoleta Nucă, Lucia, Mira, Yanka, Vanotek și Delia.

Comentarii