Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Radu - Suflet tăcut

Radu, un artist debutant pe piața muzicală din România, a lansat primul videoclip din carieră: ”Suflet tăcut”. Melodia este compusă în colaborare cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin.

Radu Farcane este un tânar de 15 ani, foarte talentat, cu o voce puternică, implicat în competiții sportive de baschet de performanță de peste 6 ani. De asemenea, participă la festivaluri de teatru atât în țară, cât și la San Remo, și bineînteles, este pasionat de muzică, o parte semnificativă din timpul său petrecând-o în studioul de înregistrări, unde își compune propriile piese.

Primul single din cariera sa, ”Suflet tăcut”, a fost compus de tânărul artist împreună cu Andrei Prodan și Cătălin Constantin. De producție s-au ocupat Andrei Prodan și Claudiu Ursache care au făcut piese precum “Hurricane” pentru Antonia sau “Fata din rândul trei” pentru INNA. Videoclipul piesei a fost filmat în Bucuresti, fiind regizat de Michael Mircea și Detour Films.

Radu este cel mai nou artist din echipa Global Records, din care fac parte și INNA, Antonia, Carla’s Dreams, Alexandra Stan, Lariss, Nicoleta Nucă, Lucia, Mira, Yanka, Vanotek și Delia.

Citește mai multe despre Radu
Videoclipuri cu Radu
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE