Urmărește-ne în Social Media

Radu Ștefan Bănică - Tu

Radu Ștefan Bănică își face oficial intrarea în muzică cu piesa "Tu". Melodia este acompaniată de un videoclip pe care îl poți urmări în articol.

Radu Ștefan Bănică devine un nume din ce în ce mai cunoscut în showbiz-ul românesc. Pe lângă actorie, tânărul își dorește să se concentreze și pe muzică, iar dovada în acest sens este "Tu", o piesă proaspătă, lansată alături de un videoclip oficial.

"Tu" a fost compusă de Radu Ștefan Bănică împreună cu Damiana Sîrbu și Andrei Bănuță. Versurile vorbesc despre atracție și pasiune, iar instrumentalul senzual completează atmosfera piesei. În ceea ce privește videoclipul, acesta îl prezintă pe Radu Ștefan dansând alături de niște personaje feminine.

"Nu pot exprima ce simt acum… Blessed, grateful, happy… Sunt foarte mulți oameni în spate și vreau să vă mulțumesc mult pentru răbdare și înțelegere, de profesionalism nu mai zic… I couldn’t ask for more", a transmis Radu Ștefan Bănică.

Anul trecut, Radu Ștefan Bănică a prezentat publicului piesa "That Part Of Me", livrată acustic și acompaniată de un clip live session filmat la BuZzHouse. Tot în aceeași sesiune muzicală, Radu Ștefan a cântat alături de ROXEN melodia "Ce-ți cântă dragostea".

În 2021, Radu Ștefan fost concurent al emisiunii "Te cunosc de undeva", la Antena 1. Anterior, a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii "Chefi la Cuţite".

Comentarii

Muzică și film

"Wonka" ajunge în cinema pe 15 decembrie; Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică dublează în limba română

"Wonka", cel mai nou film de aventură, comedie și familie, va fi distribuit de Vertical Entertainment în cinematografe începând din 15 decembrie. Pelicula îi are în rolurile principale pe Timothee Chalamet, Hugh Grant, Rowan Atkinson.

Publicat

pe

Timothee Chalamet în trailerul "Wonka"
Timothee Chalamet în trailerul "Wonka" │ FOTO: captură YouTube / Warner Bros. Pictures

Lungmetrajul aduce pe marile ecrane o mulțime de nume mari ale entertainment-ului, spre deliciul publicului. Astfel, iarna aceasta îi vedem în filmul "Wonka" pe Timothee Chalamet ("Dune"), Hugh Grant ("Notting Hill"), Rowan Atkinson ("Mr. Bean"), Calah Lane ("The Day Shall Come") și mulți alții. Filmul va rula atât în variantă subtitrată, cât și dublată în limba română.

Printre cei care le vor da voce personajelor din "Wonka" se numără Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică (fiica Andreei Bănică), Silviu Biriș, Tomi Cristin, Magda Catone, Bogdan Uritescu, Zoltan Butuc, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Tomy Weissbuch, Florina Văleanu, Andrei Cristin, Coca Zibilianu, Florin Ganea Dante, Nicoleta Nucă, Maria Drenea, Ariadna Mihai și Radu Ștefan Bănică.

În regia muzicală semnată de Ariadna Mihai, cu Florian Costea în rolul de dirijor, au cântat: Lucian Ionescu, Sofia Maria Bănică, Silviu Biriș, Tomi Cristin, Răzvan Georgescu, Ernest Fazekas, Valentin Tiron, Nicoleta Nucă, Radu Ștefan Bănică, Dante, Maria Drenea, Florin Ganea, Oana Berbec, Aniela Hălmagiu, Ariadna Mihai, Mădălina Barbu, Ștefania Chițulescu, Alina Bosovici, Florian Costea, Ionuț Popescu, Cristian Băbuță.

"Wonka" a fost regizat de Simon Farnaby și Paul King  după un scenariu bazat pe o poveste de King, cu personaje create de Roald Dahl. Filmul îl are în prim-plan pe Timothee Chalamet în rolul tânărului ciocolatier Willy Wonka. Acțiunea este centrată asupra poveștii de viață a lui Willy și a întâmplărilor predecesoare faimoasei povești "Charlie și fabrica de ciocolată". El este un tânăr visător, plin de idei, determinat să schimbe lumea, demonstrând că cele mai bune lucruri din viață încep cu un vis, iar dacă ai norocul să încerci dulciurile lui, orice este posibil.

Producția a pregătit un spectacol magic, cu muzică, emoții intense, dar și cu un umor fantastic, perfect pentru întreaga familie. Proiectul irezistibil și inventiv de pe marile ecrane va dezvălui publicului cum Willy a devenit Wonka și provocările care au stat în calea îndeplinirii visului său.

Citește în continuare