Urmărește-ne în Social Media

Radu Ștefan Bănică - That Part Of Me (BuZzHouse Live Session)

Radu Ștefan Bănică a lansat prima piesă compusă de el. Melodia se numește ”That Part Of Me” și este prezentată publicului în format acustic, împreună cu un clip live session filmat la BuZzHouse.

"Scriu piese de câțiva ani, lucru pe care l-am ținut "secret"… până acum. Prima mea piesă, "That part of me", varianta acoustic, va fi live pe canalul meu de YouTube", a anunțat Radu Ștefan Bănică într-un mesaj publicat pe Instagram.

În vârstă de 20 de ani, Radu Ștefan Bănică este în prezent student în anul 2 la UNATC. A fost concurent al emisiunii "Te cunosc de undeva", la Antena 1, și a jucat rolul lui Roger în piesa de teatru "Totul în grădină".

În ultimii ani, Radu Ștefan a participat, alături de tatăl său, la diferite show-uri tv și evenimente muzicale. În decembrie 2019, a urcat pe scena de la Sala Palatului și a cântat live pentru prima oară, alături de Ștefan Bănică, apoi a gătit împreună cu tatăl său în cadrul emisiunii "Chefi la Cuţite". Anul pandemic 2020 a determinat o schimbare în programul tradițional al concertelor de Crăciun, însă show-ul a fost mutat la TV, Radu Ștefan acompaniindu-l din nou pe tatăl lui, în cadrul emisiunii "Acasă de Crăciun".

PUBLICITATE
Comentarii