Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Vocea RomânieiVocea României iese în 2020 din grila PRO TV, sezonul zece e amânat Jorge la Gala ChapeauMasked Singer România este un "show misterios, ireal și iubibil", ne spune Jorge despre emisiunea de la Pro TV cu format preluat din Coreea de Sud Paul McCartneyPaul McCartney descrie relația sa cu John Lennon în ultimii lui ani din viață Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO

Videoclip oficial: Radiohead - I Promise

Radiohead re-lansează în această perioadă o variantă specială a albumului legendar "OK Computer", care va include şi piese ce nu au văzut lumina zilei până acum. Printre ele se numără şi "I Promise", care tocmai a primit un videoclip.

Piesa nu a mai fost inclusă pe "OK Computer", dar şi-a găsit loc pe reeditarea acelui disc, "OKNOTOK". În stilul pur Radiohead, videoclipul este despre alienare, izolare şi singurătate. Vedem mai multe persoane stând singure în autobuz şi călătorind multiple staţii, privind în gol. Fiecare persoană este singură cu dramele, gândurile şi trăirile sale.

Regia îi aparţine lui Michał Marczak, creatorul documentarului "At the Edge of Russia" şi al filmului "All These Sleepless Nights". Piesa "I Promise" este o baladă acustică, cu o tobă ritmică şi viori strecurate spre final. Este o meditaţie asupra durerii, suferinţei şi singurătăţii, după cum declară chiar Thom Yorke, solistul Radiohead.

Momentul şocant al videoclipul este atunci când una dintre feţele contemplative din autobuz îi aparţine de fapt unui robot. Acesta a avut capul detaşat de corp şi priveşte oraşul dezolat noaptea. Pe lângă referinţele triste, găsim aici şi o aluzie la viaţa din autobuz a artiştilor, care se află plecaţi în turneu. "I Promise" este una dintre cele 3 piese care nu au mai ajuns pe "OK Computer", dar îşi găsesc loc pe noul release.

Acesta soseşte pe 23 iunie şi include single-urile noi "Lift" şi "Man of War". Variante bootleg ale lor existau pe web de ani buni, dar nici una de studio. Pe lângă noutăţi şi varianta remasterizată a albumului, "OKNOTOK" va aduce şi câteva demo-uri din studiourile de înregistrări Radiohead.

Citește mai multe despre Radiohead
Videoclipuri cu Radiohead
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE