Urmărește-ne în Social Media

Radiohead - Follow Me Around

Radiohead a lansat versiunea oficială de studio a piesei "Follow Me Around". Melodia este acompaniată de un videoclip în care apare actorul Guy Pearce. Te invităm să îl urmărești.

Radiohead a lansat una dintre cele mai așteptate piese prezente în noua lor colecție de arhivă, KID A MNESIA. "Follow Me Around" este o melodie din era "OK Computer", care a apărut sub diferite variante de la compoziția sa inițială în 1997, dar acum este pentru prima dată când a fost lansată o versiune de studio adecvată.

"Follow Me Around" a apărut pentru prima dată în documentarul lui Grant Gee din 1998, "Meeting People Is Easy", care a relatat turneul de promovare a albumul "OK Computer". De atunci, trupa a cântat melodia în concert de câteva ori. De asemenea, Thom Yorke a interpretat-o în propriile turnee solo și cu trupa Atoms For Peace.

Pregătită pentru lansare pe 5 noiembrie, KID A MNESIA este o nouă colecție în trei volume care celebrează două albume de referință Radiohead: "Kid A" (2000) și "Amnesiac" (2001). Poate cel mai interesant aspect al colecției este un al treilea disc intitulat "Kid Amnesiae". Acesta este, de fapt, o compilaţie de piese din arhivele trupei, care nu au mai văzut lumina zilei până acum. Au rezultat din sesiunile de înregistrat pentru LP-urile din 2000 şi 2001.

Comentarii