Urmărește-ne în Social Media

Radio Killer - Feelings

Radio Killer a lansat videoclipul noului single ”Feelings”. Piesa este compusă de LeeAnna McCollum, Constantin Bodea, Eritza Laues, vocal coach-ul de la X-Factor America, și Edwin Serrano, compozitor pentru mulți artiști de renume, precum Michael Jackson, Whitney Houston, Usher, Enrique Iglesias.

„<Feelings> surprinde momentul acela în care ne îndrăgostim, în care iubirea sinceră trece pe primul plan. Avem parte de mixul perfect de sentimente care ne umple sufletul și ne face să zâmbim fără nicio reținere. Suntem încântați că am lucrat la această piesă împreună cu Eddie Serrano, vocal coach-ul de la X-Factor America, și Eritza Laues, songwriter pentru mulți artiști importanți (Michael Jackson, Whitney Houston, Usher, Enrique Iglesias, Charlie Wilson)”, spun Lee Heart și Paul Damixie.

Radio Killer este singurul grup electro care a fost inclus în playlistul BBC Radio One, fiind printre puținii artiști români care continuă să facă senzație în afara țării.  Piesa lansată anterior, ”It Hurts Like Hell”, a putut fi ascultată la posturile de radio și în cluburile din Polonia, Spania și Rusia.

HaHaHa Production sărbătorește luna mai cu muzică și pasiune. Au trecut deja 26 zile din maratonul muzical început la 1 mai. Mai rămân 4 piese noi pe care le veți putea urmări pe canalul de YouTube al casei de producție și pe site-ul maimusic.ro. La finalul lunii, toate cele 31 de producții muzicale vor fi disponibile pe compilația #maimusic.

Comentarii