Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
James Arthur
Vama concertează la Arenele Romane: "Ne-a fost dor de voi, ne ard buzele să cântăm" Toboșarul Scorpions confirmă că a avut coronavirus și oferă detalii despre starea lui de sănătate Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică

Videoclip oficial: R.A.C.L.A. feat Lora - Sub stele

R.A.C.L.A. a colaborat cu Lora pentru noul single ”Sub stele”. Piesa este acompaniată de un videoclip regizat de Bogdan Daragiu.

După colaborarea cu Anda Adam pentru piesa ”Nu te-am uitat”, R.A.C.L.A. revine cu un nou featuring, înregistrat cu Lora. Noul single se numește ”Sub stele” și are muzica și textul semnate de Mihalache Ștefan (Connect-R), Matache Răzvan și Călin Ionescu (Rimaru).

"Vii să visăm?", întreabă R.A.C.L.A. pe pagina de Facebook, citând din versurile noului single ”Sub stele”.

Pentru noua piesă a fost filmat și un videoclip, în regia lui Bogdan Daragiu.

"A fost o onoare să lucrez cu Lora, una dintre cele mai bune voci din România și un profesionist desăvârșit. Mesajul pe care îl transmitem prin această colaborare este simplu: o perspectivă mai înaltă este acolo sus pentru noi toți. Indiferent de unde venim și câte fericiri sau tristeți am strâns pe drum, sub stele suntem liberi să iubim, să visăm. Și să ajungem mai departe", a declarat Călin.

“Iubesc mesajul acestei piese. Este foarte pozitiv, motivațional și te încarcă de energie și speranță. Sper să aveți o călătorie frumoasă alături de noi pe această piesă”, a spus Lora.

R.A.C.L.A. a revenit în atenția publicului în octombrie 2015, când a lansat împreună cu Anda Adam piesa "Nu te-am uitat", o continuare a hitului “Nu mă uita”, din urmă cu 16 ani.

”Dacă în trecutul tău există cineva
mai important decât prezentul
dacă amintirea acelui timp este încă vie
dacă ai fi în stare să faci orice
pentru ca voi doi să fiți din nou împreună
atunci piesa asta este pentru tine.
Istoria se rescrie”, scria R.A.C.L.A la momentul lansării piesei "Nu te-am uitat".

Single-ul a fost însoțit de un videoclip regizat de Alex Ceaușu, ce a strâns aproape 7 milioane de vizionări pe YouTube.

Citește mai multe despre LoraR.A.C.L.A.
Videoclipuri cu LoraR.A.C.L.A.
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE