Urmărește-ne în Social Media

R3HAB x Laidback Luke - Weekend On A Tuesday

"Weekend On A Tuesday" e prima colaborare dintre R3HAB și Laidback Luke și se anunță a fi un single memorabil pentru fanii lor, și nu numai. Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol.

Piesa îmbină stilul groovy, cu influențe de house, pentru care e cunoscut Luke și renumitele linii puternice de bass ale lui R3HAB. În plus, "Weekend On a Tuesday" se lansează alături de prima platformă dedicată NFT-urilor muzicale unde fanii vor putea investi in muzica lor preferată. Deținătorii NFT-urilor vor primi o parte din câștigurile generate pe platformele de streaming de piesele alese.

"După nenumărate luni de muncă, eu și Luke suntem entuziasmați să vă facem cunoștință cu <<Weekend on a Tuesday>>. Piesa e despre alegerea de a trăi așa cum vrei tu, nu după regulile societății. Uneori trebuie ca tu să fii energia de care ai nevoie pentru a începe o nouă săptămână - așa că piesa noastră e făcută ca să dea drumul distracției și, în plus, suntem extrem de bucuroși să fim parte a lansării platformei anotherblock", a declarat R3HAB.

Dorința intensă și dedicarea lui R3HAB față de muzică l-au făcut cel mai descoperit artist Spotify din 16 piețe și unul dintre primii 150 de artiști cei mai difuzați din toate genurile din întreaga lume pe Spotify. În prezent, el se află la aproape 30 de certificări Gold și Platinum și se află pe locul 13 în prestigiosul top 100 DJ Top. Numai în 2020, R3HAB a sărbătorit peste 900 de milioane de stream-uri pe Spotify. De curând, artistul a lansat o piesă alături de Minelli, una dintre cele mai apreciate artiste de origine română, piesă care a ajuns rapid în topurile de specialitate din Europa Centrală și de Est.

De la originile sale în house și techno, până la stilul său actual, eclectic, Laidback Luke a fost mereu un reper în industria muzicală underground. În toți acești ani, DJ-ul și producătorul de origine olandeză a reușit să își clădească un imperiu muzical impresionant, care a atins cele mai înalte vârfuri ale industriei. În fiecare an, acesta continuă să domine topurile și ringurile de dans, lansând piese alături de nume importante, precum Afrojack, Dubdogs, Will Spark sau Good Times Ahead.

Comentarii