Urmărește-ne în Social Media

Queensryche - Blood of the Levant

Queensryche a lansat piesa "Blood of the Levant", dovedind că şi după aproape 40 de ani de carieră energia trupei e la fel de puternică. Muzicienii şi-au însoţit release-ul cu un videoclip, în care cântă între ruinele unui oraş distrus de război. Vă invităm să îl vizionaţi în cadrul articolului.

"Blood of the Levant" spune povestea clasică a unui oraş distrus de trupele statelor vestice aflate în Orientul Mijlociu. E povestea clasică a fiului răpit din familie , în ţipetele şi plânsetele mamei. Ce e special la piesă şi clip e modul în care solo-ul de chitară amplifică senzaţiile trăite în momentele dramatice.

Un moment muzical cu adevărat unic este la mijlocul acestei piese, când o tobă cu ritm de marş militar ne arată din nou de ce Queensryche e undeva sus în panteonul muzicienilor rock. "Blood of the Levant" este cel mai nou single de pe albumul "The Verdict", care debutează pe 1 martie. Solistul Todd La Torre a vorbit astfel despre noul clip:

Suntem foarte încântaţi să prezentăm noul nostru video "Blood of the Levant" de pe albumul viitor "The Verdict". Piesa şi videoclipul sunt bazate pe evenimente reale, care au dus la pornirea războiului din Siria. Am dori să le mulţumim lui David Brodsky şi Allison Woest de la MyGoodeye Music Visuals pentru că au transformat viziunea noastră în realitate.

La Torre este foarte mândru de noul disc de altfel:

Sunt foate mândru de ce am reuşit să realizăm pe acest album. Dedicaţia fără oprire şi munca din greu a tuturor celor implicaţi au fost foarte satisfăcătoare. Sunt încântat şi abia aştept să nu ne mai aparţină doar nouă, ci lumii. Sper căatuturor să vă placă să îl ascultaţi la fel de mult cum ne-a plăcut să îl realizăm.

Până la acest track nou am mai putut asculta piesele "Man The Machine" şi "Dark Reverie" de pe viitorul album. Acesta este succesorul lui "Condition Human", lansat în 2015. Chitaristul Michael Wilton consideră noul release cel mai progresiv lansat de trupă de ceva vreme. De producţie, mixaj şi masterizare s-a ocupat Zeuss, cunoscut pentru colaborarea cu Rob Zombie, Iced Earth şi Hatebreed.

La începutul lunii martie trupa pleacă în turneul de promovare în SUA pentru noul album. Muzicienii au fost deja confirmaţi pentru apariţia la Wacken Open Air şi Bloodstock în Europa în acest an.

Queensryche a cântat la Bucureşti în 2013, la clubul Turbohalle, dar şi în 2009 la Arenele Romane.

PUBLICITATE
Comentarii