Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Cătălin Rulea (Toulouse Lautrec) @InfoMusicVIDEO: Dezbatem "Șmecherul din tine" cu Cătălin Rulea la X ani de Toulouse Lautrec - Află care-i șmecheria INFO CONCERT:
BZN - Grand Finale Tour
BZN / Michael BoltonCu voucherul InfoMusic, obții 45% reducere la concertele BZN și Michael Bolton Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT

Videoclip oficial: Queens Of The Stone Age - The Way You Used To Do

Queens of the Stone Age nu lansează des videoclipuri, dar când o face, trupa garantează spectacolul. Asta primim şi în "The Way You Used To Do", un videoclip care arată exact cum ne-am fi imaginat o reprezentaţie a lui Elvis în 2017.

"The Way You Used To Do" primeşte un videoclip alb-negru în primă fază, care se umple de culoare după primul său minut. Ceea ce începe ca o reprezentaţie intimă a formaţiei, cu creierul Josh Homme în prim plan devine un one man show apoi. Homme îşi arată mişcările de dans, neaşteptate din partea unui excentric şi nu chiar a unui sex simbol, cum e rockerul.

Lucrurile devin ciudate pe la mijlocul piesei când o serie de figuri întunecate dau din cap în cele 5 colţuri ale unei pentagrame. Nu se putea fără un throwback şi spre "Twin Peaks", cu o perdea roşie de după care Homme iese pentru a cânta împreună cu colegii de trupă dotaţi cu corniţe de această dată. Avem parte şi de un cabaret dark, de un costum de velur albastru care stă spectaculos pe Homme şi chiar de generica bilă care ţopăie pe versuri.

Şi fix când credeai că e gata clipul retina îţi este invadată de culoare, cu o balerină ce cântă lângă vitralii multicolore. Apoi este sacrificată, iar solistul îşi vinde sufletul. E greu să compari această creaţie cu orice altceva din peisajul alternativ rock al ultimilor ani. Îmi vine în minte poate doar "Dani California" de la Red Hot Chili Peppers, doar că referinţele şi aluziile sunt ceva mai obscure aici.

Acest clip a fost regizat de către Jonas Akerlund şi produs de către Serial Pictures. "The Way You Used To Do" a fost primul single extras de pe cel mai nou album al trupei "Villains", lansat la final de lună august. Acest LP duce discografia Queens Of The stone Age la 7 release-uri şi a fost promovat cu skituri comice. Odată cu lansarea videoclipului nou, grupul american a confirmat o apariţie în cadrul celebrei emisiuni "The Ellen DeGeneres Show", pe 14 decembrie.

Homme şi compania au deja un concert sold out marca "KROQ Almost Acoustic Christmas" programat pentru luna viitoare.

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Videoclipuri cu Queens Of The Stone Age
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE