Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Queens Of The Stone Age - Head Like a Haunted House

Queens of the Stone Age a lansat un videoclip nou intitulat "Head Like a Haunted House" şi care ar fi perfect pentru perioada Halloween-ului. Josh Homme este protagonistul acestui clip animat şi trece printr-o serie de medii horror, fantezii întunecate ce par desprinse din mintea lui Tim Burton.

"Head Like a Haunted House" este un single extras de pe albumul "Villains", lansat de trupă vara trecută. Queens of the Stone Age nu a dezamăgit niciodată la capitolul videoclipuri, materialul vizual pentru piesa "The Way You Used To Do" fiind un caleidoscop diavolesc care a fost super apreciat în ultimele luni. Toate acestea pe o muzică frenetică, sacadată, care îţi bate plăcut în timpane.

Noul videoclip începe ca orice coşmar, cu protagonistul Josh Homme într-un pat. E doar o chestiune de timp până ce apar scheletele şi spectrele. Înconjurat de cuţite, scorpioni şi păianjeni, solistul grupului rock face o vizită într-o cameră capitonată şi se întâlneşte cu OZN-uri. Fantome, pesticid şi schelete de unicorni sunt lucruri trăznite izvorâte din mintea lui Homme în această creaţie colorată.

Versurile sunt rock and roll pur şi au la fel mult sens precum versurile Red Hot Chili Peppers din perioada "Californication". Abundenţa de metafore şi jocuri de cuvinte este impresionantă. Efortul lui Homme şi al colegilor săi a fost apreciat, astfel că albumul "Villains" a primit o nominalizare la premiile Grammy la începutul acestui an, pentru "Cel Mai Bun Album Rock". E drept că nu a câştigat totuşi trofeul.

Queens of the Stone Age a început anul 2018 cu un turneu în ţara de baştină, SUA. Acum pregăteşte un turneu în America de Sud împreună cu cei de la Foo Fighters. Vor ajunge şi în Europa la vară. Formaţia se înfiinţa în 1996 şi aborda un sound axat pe riff-uri originale şi heavy rock. Pe parcursul anilor multipli colaboratori şi-au adus aportul la creaţiile acestei formaţii, de la Dave Grohl la Billy Gibbons de la ZZ Top.

Citește mai multe despre Queens Of The Stone Age
Videoclipuri cu Queens Of The Stone Age
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE