Urmărește-ne în Social Media

Qodës x ANTONIA - Una Favela

ANTONIA le prezintă fanilor videoclipul oficial al single-ului "Una Favela", o colaborare cu DJ-ul și producătorul Qodës pentru o piesă deja virală în rândul iubitorilor de muzică. Te invităm să îl urmărești.

Piesa a fost compusă de Qodës, Irina Rimes și Costel Domințeanu. "Una Favela" a ocupat prima poziție pe Shazam în topul căutărilor muzicale. În același timp, varianta originală este prezentă pe cele mai mari radiouri din Grecia, dar și pe Spotify, unde se află pe locul 64 Global, locul 18 în Grecia și locul 33 în Bulgaria. Antonia s-a îndrăgostit de producția tânărului producător român și așa a apărut această colaborare.

"Vibe-ul piesei <<Una Favela>> m-a cucerit de la prima ascultare, sună a vară, a libertate. Mă bucur să colaborez cu Qodës, este un producător foarte talentat și sper ca <<Una Favela>> să vă facă să dansați, să vă distrați. Îmi doresc să fie bine primită și în alte țări din lume, pentru că este foarte catchy.", a spus ANTONIA.

"Una Favela" se bucură de un videoclip regizat și filmat de Bogdan Păun și Alexandru Mureșan (NGM Creative), plin de culoare și vibrant. Producția video a fost realizată de Loops Production.

Qodës este un DJ pasionat și un producător versatil stabilit în România. El colaborează cu artiști din Canada, Australia, Spania sau Franța. Succesul lui a început cu piesa "Poison" care a strâns 10 milioane de streamuri pe platformele digitale, cu peste 1 milion de căutări pe Shazam și a primit atenția mai multor DJ din întreaga lume care au integrat-o în show-urile lor. De-a lungul anilor, Qodës a remixat piese ale unor artiști precum A$AP Rocky, Becky G, Khalid, INNA, Lil Nas X, Mabel, Imagine Dragons și mulți alții.

De curând, Antonia a mai avut o colaborare pentru "Complicated" cu Arkanian. Anul trecut, artista a lansat mai multe piese printre care "I Think I Love Him""Îmi placi tu""Dinero" cu Yoss Boness, single în engleză și spaniolă cu un videoclip sexy și haios, "Taifun", compusă de Alex Velea, Theea Miculescu și produsă de Răzvan Matache.

Comentarii