BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: Puya - Unii se fac că plouă (feat. Andrei Vitan)

Puya a colaborat cu Andrei Vitan pentru noul single ”Unii se fac că ploua”. Piesa face parte din proiectul Xsession 2, inițiat de Puya și Vescan.

”Ce azi e super nou, mâine e demodat... tre' să avem mereu bani ca restul să nu râdă de noi când nu avem ultimul iPhone, haine de firmă sau conducem o mașină mai nașpa.

Ăsta e discursul pe care îl aud tot mai des. Dacă ți se pare normal...fă-te că plouă!” - Puya

Piesa ”Unii se fac că plouă” este parte a proiectului XessionMUSICVLOG. Single-ul a fost compus de Andrei Vitan, Petru Teodorescu, Cristi Iordache și Eduard Taras, versurile fiind semnate de Puya și Andrei Vitan. Melodia este acompaniată de un videoclip produs de Claudiu Stan.

XessionMUSICVLOG, în cadrul căruia a fost lansat și single-ul anterior, ”Pagini de istorie”, este un proiect Scandalos Music inițiat de Puya și Vescan, prin care cei doi artiști au în plan lansarea mai multor piese pe parcursul anului 2016. Lansările au avut loc săptămânal. Dintre ultimele piese lansate amintim “Las-o” –Vescan feat. Florin Ristei, “Mâine e o nouă zi” – Puya cu Anastasia, “Pasiune” – Puya cu Elena Ionescu si Vescan.

Puya (Dragoș Gardescu) activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, "Băieți de cartier", a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început în 2000 cu discul "Până la capăt în felul meu”, material lansat doar pe internet. Au urmat albume ca "Foame de bani" (lansat cu Șisu), "Muzică de tolăneală și depravare", "Românisme 1" și "Românisme 2". În ultimii ani, Puya a avut colaborări de succes cu artiști și trupe precum IRIS, Cornel Ilie, Antonia, Inna.

Citește mai multe despre Andrei VitanPuya
Videoclipuri cu Andrei VitanPuya
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE