Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Puya - Pe Val

Puya a trecut la o nouă paradigmă a carierei sale, odată cu lansarea piesei "Pe Val". Artistul a ales o abordare ca afară, cu o aplicaţie proprie de iOS şi Android, prin care este disponibil noul său album, "Aventurile Domnului Puy(a)". Ce înseamnă acest "Puya 2.0" aflaţi în articol, unde vizionaţi şi noul clip.

Puya continuă să se reinventeze, în vreme ce păstrează sinceritatea şi versurile care taie superficialitatea, care l-au consacrat. "Pe Val" are un videoclip simplu şi sincer, cu artistul prezentat la malul mării, "scuipând" rime despre prefăcătorie şi "noul val". Fondatorul La Familia cântă despre hateri şi despre noua sa identitate, de familist şi de om care îşi păstrează valorile şi integritatea.

Nu se fereşte să pună pe versuri pierderea fratelui său, Alexandru şi ridică ochii spre cer, cu un tribut pentru familie şi divinitate. De producţia muzicală a noului single s-a ocupat Mahia Beldo, iar versurile sunt scrise de Puya. Clipul este regizat de Marian Crişan. E interesantă inversiunea dinspre finalul versurilor, "Ce e val trece ca un val". Este o variantă uşor modificată a versurilor lui Eminescu din "Glossă", "Ce e val, ca valul trece".

Puya, pe numele său real Dragoş Gărdescu a lansat pe final de noiembrie albumul cel nou solo "Aventurile Domnului Puy(a)". Artistul se prezintă cu o nouă identitate în faţa publicului, renăscut şi întors în cartierul Sălăjan în care a copilărit. Ne prezintă o paradigmă de nou + vechi. Pe de o parte se conectează la rădăcinile sale şi pe altă parte se conectează la noua generaţie prin aplicaţia Puya de pe iOS (link App Store) şi Android (link Play Store).

Acolo şi-a mutat discografia şi tot acolo interacţionează cu fanii. Există şi secţiune de bilete la concerte. Totul din dorinţa de a ocoli mijloacele clasice de socializare şi falsitudindea aferentă. Artistul este şi vlogger, începând o serie de clipuri pe YouTube, "Casa PuyMici", în care vorbeşte despre casa sa de la ţară, construită pe stil vechi şi cu metode tradiţionale. Puya se concentrează pe cariera solo şi declară că proiectul La Familia este încheiat deocamdată.

Alături de Sişu a lansat albumul de revenire "Codul bunelor maniere" în 2017. Acum Puya este tată a 3 fete, vlogger, artist solo şi prin prisma noii aplicaţii şi antreprenor.

Citește mai multe despre Puya
Videoclipuri cu Puya
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE