Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Puya cu Ligia, Vescan și Mahia Beldo - Pagini de istorie

Puya a colaborat cu Ligia, Vescan și Mahia Beldo pentru noul single ”Pagini de istorie”. Piesa face parte din proiectul Xsession 2, inițiat de Puya și Vescan.

”Anul viitor se fac 20 ani de când am lansat primul album... astea da pagini de istorie! Prima piesa din Xsession 2: Pagini De Istorie cu Ligia, Vescan, Mahia Beldo”, a transmis Puya fanilor săi.

Prima piesă din Xsession 2 , “Pagini de istorie”, este un studiu brut al călătoriei către glorie. Aceast drum este de cele mai multe ori pavat cu piedici, greșeli și nereușite. În viziunea celor 4 artiști - Puya, Ligia, Vescan și Mahia Beldo - aceste dificultăți se transformă pe termen lung în adevărate lecții, ce duc “luptătorii” sau “gladiatorii în arenă” către succes.

XessionMUSICVLOG, în cadrul căruia este lansat și single-ul ”Pagini de istorie”, este un proiect Scandalos Music inițiat de Puya și Vescan, prin care cei doi artiști au în plan lansarea mai multor piese pe parcursul anului 2016. Lansările au avut loc săptămânal. Dintre ultimele piese lansate amintim “Las-o” –Vescan feat. Florin Ristei, “Mâine e o nouă zi” – Puya cu Anastasia, “Pasiune” – Puya cu Elena Ionescu si Vescan.

Puya (Dragoș Gardescu) activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, "Băieți de cartier", a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început în 2000 cu discul "Până la capăt în felul meu”, material lansat doar pe internet. Au urmat albume ca "Foame de bani" (lansat cu Șisu), "Muzică de tolăneală și depravare", "Românisme 1" și "Românisme 2". În ultimii ani, Puya a avut colaborări de succes cu artiști și trupe precum IRIS, Cornel Ilie, Antonia, Inna.

Citește mai multe despre PuyaVescan
Videoclipuri cu PuyaVescan
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE