Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze Cerbul de Aur 2019: concert Irina Rimes VIDEO: Cover după Metallica la Cerbul de Aur 2019 - Colaborare aparte Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
Poze Cerbul de Aur 2019: concertul lui Ștefan Bănică Poze Cerbul de Aur 2019: Laura Bretan, Ester Peony și Olivier Kaye în prima seară de festival INFO CONCERT:
Fall in Love Festival 2019

Videoclip oficial: Puya feat. INNA - Strigă!

Puya și INNA "Strigă!" pentru a transmite o poveste socială emoționantă. "Colaborarea anului", așa cum a fost numită de către public, beneficiază de un videoclip în regia lui Marian Crișan.

Melodia produsă de David Deejay depășise 4 milioane de redări pe youtube la data lansării videoclipului. Cadrele cu Puya au fost filmate de regizorul Marian Crișan și directorul de imagine Tudor Mircea (RSC), Înregistrările au avut loc la o carieră de piatră din Dobrogea. Filmările aeriene au fost realizate cu drone cu multi-rotor de ultimă generație, cu 8 elici și stabilizare giroscopică a camerei pe 3 axe.

Imaginile senzuale ale Innei au fost captate de Bogdan Daragiu și editate de John Perez, cu care Inna a mai colaborat și în cazul materialelor "Endless", "WOW" și "Cola Song". John Perez este cunoscut și pentru colaborările sale cu artiști internaționali precum Rihanna, Jay-Z, Shakira, Lady Gaga și Beyonce.

Puya continuă astfel seria colaborărilor inedite, după IRIS, Antonia, Bendeac, Delia, Alex Velea sau Kamelia. Dacă în 1999, Puya vorbea despre "Probleme de Familie", 15 ani mai târziu, acestea par să nu se mai termine... "Strigă!" este reacția de astăzi a rapperului, care prezintă alături de INNA o poveste socială emoționantă, ce reflectă realitatea anului 2014.

"E prima mea piesă cu un artist internațional și sunt de două ori mai mândru că acel artist e din România", a declarat Puya cu prilejul lansării de pe 1 mai.

Citește mai multe despre InnaPuya
Videoclipuri cu InnaPuya
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE