Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Puya feat. Georgian - Political Correct

Puya începe anul 2018 în forţă, cu un single numit "Political Correct". Piesa se vrea a fi un răspuns pentru un scandal recent ce implica trupa La Familia şi un club din Cluj-Napoca, care le-a anulat concertele. Videoclipul piesei se poate vedea mai jos.

"Political Correct" este replica dată celor intrigaţi de declaraţiile recente ale membrilor La Familia cu privire la familia tradiţională. Sişu şi Puya s-au declarat în favoarea căsătoriei tradiţionale, ceea ce a adus la anularea concertului trupei din Cluj-Napoca, decizie luată de un club clujean. Concertul ar fi trebuit să aibă loc pe 7 decembrie 2017.

Ca replică trupa de hip-hop a postat un mesaj pe Facebook, cu următorul conţinut integrat într-o imagine:

Credem în Dumnezeu, credem în neam, mândrie națională și patrie, credem în familia compusă doar din bărbat și femeie. Credem în forța cuvintelor, credem în normalitate, simplitate și suflet ... moralitate. Credem în tradiție. Credem în unitate, frăție și legătura de sânge. Credem în România, români și limba română.

Artiştii au subliniat că manifestul nu este o provocare, ci mai mult un apel pentru cei care vor înţelege mesajul. Clubul din Cluj ar fi anulat o a doua oară concertul, iar acum Puya şi Georgian prezintă răspunsul sub forma piesei noi. Muzica îi aparţine lui Mahia Beldo, textul lui Puya, iar de regia clipului s-a ocupat Marian Crişan.

În videoclip îl vedem pe Puya conectat la detectorul de minciuni, recitând versuri din suflet, cu flowul său clasic, sacadat. Single-ul întăreşte manifestul legat de familia tradiţională, dar subliniază şi că artistul crede în diversitate şi în libertatea de a face orice în propria casă. Muzicianul invocă diversitatea ca şi permisiunea de a te exprima cu privire la o familie, fie ea tradiţională sau netradiţională.

Un mesaj care a încins spirite şi o clarificare a viziunii La Familia.

Citește mai multe despre Puya
Videoclipuri cu Puya
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE