Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Trupa Metallica (2018)Metallica revine la București în august 2019 - DETALII BILETE INFO CONCERT:
Metallica
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz

Videoclip oficial: Puya feat. Cally Roda - Mișcarea Feministă

Puya și Cally Roda pun ”Mișcarea Feministă” în contextul Zilei Îndrăgostiților. De Sfântul Valentin, cei doi ne explică de ce relațiile nu mai funcționează ca altă dată.

Așa cum spunea și Cheloo în piesa ”Lumea s-a schimbat”, feminizarea bărbaților este una dintre realitățile zilelor noastre și în opinia lui Puya. ”Băieții s-au feminizat prea mult / Prea preocupați de cine sunt / Tricoul e prea strâmt, pantalonul scurt / Habar n-au ce dracu au de făcut”, ne spune rapper-ul, acompaniat pe refren de Cally Roda.

Noul single are muzica semnată de Mahia Beldo și Cally Roda, videoclipul alb-negru fiind regizat de Marian Crișan.

Puya (Dragoș Gardescu) activează pe scena hip-hop din 1995. Primul album, "Băieți de cartier", a fost lansat alături de La Familia în 1997. Cariera solo a început în 2000 cu discul "Până la capăt în felul meu”, material lansat doar pe internet. Au urmat albume ca "Foame de bani" (lansat cu Șisu), "Muzică de tolăneală și depravare", "Românisme 1" și "Românisme 2". În ultimii ani, Puya a avut colaborări de succes cu artiști și trupe precum IRIS, Cornel Ilie, Antonia, Inna.

Citește mai multe despre Cally RodaPuya
Videoclipuri cu Cally RodaPuya
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE