Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Whitesnake
INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc"

Videoclip oficial: Puya - 1, 2, 3... şi

După ce a cântat despre mişcarea feministă şi familia netradiţională, Puya abordează tema paternităţii în noua piesă "1, 2, 3... şi". Melodia primeşte un videoclip jucăuş, în care apar fiicele rapperului jucându-se într-un parc de distracţii. Puteţi urmări clipul mai jos.

Tonul agresiv din ultimele release-uri ale lui Puya, "Political Correct" şi "Mişcarea Feministă" pare a fi dispărut, înlocuit doar de sarcasm şi constatări familiste. Noua piesă, "1, 2, 3... şi" a fost lansată cu mesajul "Vagabonzii sunt pe cale de dispariţie, aşa că am făcut un clip cu copii". Puya apare într-o zonă de joacă pentru cei mici, între maşinuţe de jucărie şi o trambulină elastică.

Viaţa de tată, grea dar plină de satisfacţii este redată în versuri. Artistul îşi aminteşte de nopţile când venea din club, înlocuite cu o stare de epuizare după o zi de muncă şi avut grijă de cei mici. E inedit să îl vedem pe Puya lepădându-se de imaginea de bad boy şi acoperit cu bile colorate, în zona de joacă în care prichindeii tot ţopăie plini de energie.

Negativul melodiei pare inspirat din sketchurile de pe vremuri de pe TVR sau dintr-o piesă de la circ. 2017 a fost un an important pentru Puya, care a reunit trupa care l-a consacrat, La Familia, făcând senzaţie la Untold Festival. A avut loc şi un concert de lansare a albumului cel nou "Codul Bunelor Maniere" în Parcul IOR din Bucureşti, acolo unde mii de fani care au crescut cu muzica trupei au savurat hiturile rapperilor.

După această reunire, Puya revine la cariera solo, începând anul cu single-uri muşcătoare şi o serie de vloguri săptămânale amuzante. L-am văzut pe artist dând un răspuns acid celor de la Vice, făcând un grătar pentru vecini vietnamezi şi făcând urări de an nou fanilor.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Puya
Videoclipuri cu Puya
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE