Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Puff Daddy & The Family - Finna Get Loose (featuring Pharrell Williams)

Puff Daddy a colaborat cu The Family și Pharrell Williams pentru un single cu vibe retro intitulat ”Finna Get Loose”. Videoclipul piesei a fost lansat exclusiv pe platforma Apple Music.

Finna Get Loose” este noul single Puff Daddy extras de pe cel de-al 6-lea material de studio, “No Way Out II“. Albumul rapper-ului este așteptat pe piață anul acesta, data lansării urmând a fi dezvăluită cât de curând.

"Am tot încercat să înregistrez un album ca acesta de 15 ani încoace. Intenția mea a fost să fac oamenii să danseze. Am vrut un album care să-i facă pe oameni să se simtă bine. Să reușești asta e o binecuvântare. Oamenii compun muzică pentru a transmite oamenilor emoții și ai un sentiment foarte plăcut atunci când poți să îi faci să intre într-o stare pozitivă", a declarat Puff Daddy.

Pentru piesa ”Finna Get Loose”, rapperul a colaborat cu Pharrell Williams, unul dintre cel mai apreciați producători ai momentului. Videoclipul piesei duce mai departe aerul retro al compoziției, regia fiind semnată de Hype Williams.

Citește mai multe despre Pharrell WilliamsPuff Daddy
Videoclipuri cu Pharrell WilliamsPuff Daddy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE