Urmărește-ne în Social Media
Puff Daddy & The Family - Finna Get Loose (feat. Pharrell Williams)

Puff Daddy & The Family - Finna Get Loose (featuring Pharrell Williams)

Puff Daddy a colaborat cu The Family și Pharrell Williams pentru un single cu vibe retro intitulat ”Finna Get Loose”. Videoclipul piesei a fost lansat exclusiv pe platforma Apple Music.

Finna Get Loose” este noul single Puff Daddy extras de pe cel de-al 6-lea material de studio, “No Way Out II“. Albumul rapper-ului este așteptat pe piață anul acesta, data lansării urmând a fi dezvăluită cât de curând.

"Am tot încercat să înregistrez un album ca acesta de 15 ani încoace. Intenția mea a fost să fac oamenii să danseze. Am vrut un album care să-i facă pe oameni să se simtă bine. Să reușești asta e o binecuvântare. Oamenii compun muzică pentru a transmite oamenilor emoții și ai un sentiment foarte plăcut atunci când poți să îi faci să intre într-o stare pozitivă", a declarat Puff Daddy.

Pentru piesa ”Finna Get Loose”, rapperul a colaborat cu Pharrell Williams, unul dintre cel mai apreciați producători ai momentului. Videoclipul piesei duce mai departe aerul retro al compoziției, regia fiind semnată de Hype Williams.

PUBLICITATE
Comentarii