Urmărește-ne în Social Media

Psihotrop - Milioane de scuze

Psihotrop și-a așternut biografia în versurile noii sale piese, "Milioane de scuze". Fără a ocoli aspectele neplăcute ale vieții sale, rapper-ul atinge subiecte precum burnout-ul și lipsa figurii paterne. Noul single, lansat cu videoclip, anunță viitorul EP Psihotrop.

Piesa "Milioane de scuze" atinge o notă personală, axându-se pe retrospectiva momentelor-cheie din cariera lui Psihotrop, de la proiectul "Mihai preda" prin care acesta a transpus materia de Bacalaureat în versuri hip-hop, până la concertele cu Subcarpați și Frații Grime sau colaborările de imagine cu anumite brand-uri, precum și o radiografie a breaking-point-urilor din viața omului Mihai Preda, de la situația familială până la probleme de tipul burnout-ului.

Atât melodia, cât și clipul, dezvăluie un artist asumat și vulnerabil, pregătit să se exprime pe sine. Single-ul "Milioane de scuze" deschide drumul către EP-ul care va conține atitudini similare, fiind un material ce parcurge toate etajele emoțiilor umane și setează un nou status al maturizării artistului Psihotrop.

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 24 de ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo. În martie 2017, artistul a lansat proiectul "Mihai preda". Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca "Mihai predă Plumb", "Mihai predă Enigma Otiliei", "Mihai predă O scrisoare pierdută", "Mihai predă Baltagul" sau  "Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii".

Comentarii