Urmărește-ne în Social Media

Psihotrop - Kintsukuroi

Psihotrop ia la puricat industria muzicală în noua sa piesă, ”Kintsukuroi”. Melodia este acompaniată de un videoclip realizat de Bugales.

"Manifest cultural. Mulțumesc Bonel & Bugales pentru producția materialului. Big up tuturor MC-ilor care au făcut asta posibil: Norzeatic, Vlad Dobrescu, Omu Gnom, Brugner, Dragonu AKA 47... și tuturor MC-ilor care au făcut asta până acum. 1Love!" - Psihotrop

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 24 de ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo. În martie 2017, artistul a lansat proiectul "Mihai preda". Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca "Mihai predă Plumb", "Mihai predă Enigma Otiliei", "Mihai predă O scrisoare pierdută", "Mihai predă Baltagul" sau "Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii".

În luna iunie, Psihotrop a lansat EP-ul "Necesar". Materialul constituie un nou punct în cariera lui Psihotrop, fiind încărcat de elemente personale trecute prin filtrul sincerității și autenticității, un soi de sesiune terapeutică publică.

Comentarii