Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018

Videoclip oficial: Psihotrop - Carnivor

Psihotrop, cel mai tânăr membru al proiectului Frații Grime, a lansat o piesă nouă, intitulată ”Carnivor”. Melodia este produsă de Bugales.

”Istoria e scrisă de învingători, dar oare cine o tipărește?”, întreabă Psihotrop.

Noua piesă a rapper-ului are un minut și 18 secunde, dar compensează printr-un mesaj incisiv. Versurile îi aparțin, ”Carnivor” fiind produsă de Bugales.

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 19 ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo, dar și alături de Bean, Power pe Vinil și Fanescu, colegii și prietenii săi din trupa Frații Grime.

În martie 2017, Psihotrop a lansat proiectul ”Mihai predă”. Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca ”Mihai predă Plumb”, ”Mihai predă Enigma Otiliei”, ”Mihai predă O scrisoare pierdută”, ”Mihai predă Baltagul” sau  ”Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”.

Citește mai multe despre Psihotrop
Videoclipuri cu Psihotrop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE