Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Psihotrop - Carnivor

Psihotrop, cel mai tânăr membru al proiectului Frații Grime, a lansat o piesă nouă, intitulată ”Carnivor”. Melodia este produsă de Bugales.

”Istoria e scrisă de învingători, dar oare cine o tipărește?”, întreabă Psihotrop.

Noua piesă a rapper-ului are un minut și 18 secunde, dar compensează printr-un mesaj incisiv. Versurile îi aparțin, ”Carnivor” fiind produsă de Bugales.

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 19 ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo, dar și alături de Bean, Power pe Vinil și Fanescu, colegii și prietenii săi din trupa Frații Grime.

În martie 2017, Psihotrop a lansat proiectul ”Mihai predă”. Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca ”Mihai predă Plumb”, ”Mihai predă Enigma Otiliei”, ”Mihai predă O scrisoare pierdută”, ”Mihai predă Baltagul” sau  ”Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”.

Citește mai multe despre Psihotrop
Videoclipuri cu Psihotrop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE