BTLIVE - Concert Coma
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Primele dueluri la Vocea Romaniei - Sezonul #7Cine a mers mai departe după primele dueluri de la Vocea României - sezonul 7 Ștefan Bănică: "Sunetul instrumentului live n-o să fie niciodată înlocuit" - VIDEO INTERVIU Poze concert Sting la Cluj Napoca - 2017 INFO CONCERT:
Hiromi feat. Edmar Castañeda
INFO CONCERT:
Direcția 5
Poze: Concert VAMA - lansarea albumului "Better" - București 2017

Videoclip oficial: Psihotrop - Carnivor

Psihotrop, cel mai tânăr membru al proiectului Frații Grime, a lansat o piesă nouă, intitulată ”Carnivor”. Melodia este produsă de Bugales.

”Istoria e scrisă de învingători, dar oare cine o tipărește?”, întreabă Psihotrop.

Noua piesă a rapper-ului are un minut și 18 secunde, dar compensează printr-un mesaj incisiv. Versurile îi aparțin, ”Carnivor” fiind produsă de Bugales.

Psihotrop, pe numele real Mihai Preda, are 19 ani și este din Constanța. A făcut parte din trupa Vertigo, în prezent activând solo, dar și alături de Bean, Power pe Vinil și Fanescu, colegii și prietenii săi din trupa Frații Grime.

În martie 2017, Psihotrop a lansat proiectul ”Mihai predă”. Pregătindu-se pentru Bac, tânărul rapper a găsit o metodă atipică de a învăța. Acesta a transpus în versuri programa de Bacalaureat la Limba şi Literatura Română, fiind lansate, astfel, piese ca ”Mihai predă Plumb”, ”Mihai predă Enigma Otiliei”, ”Mihai predă O scrisoare pierdută”, ”Mihai predă Baltagul” sau  ”Mihai predă Eu nu strivesc corola de minuni a lumii”.

Citește mai multe despre Psihotrop
Videoclipuri cu Psihotrop
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE