Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
Jazz in the Park 2020
INFO CONCERT:
Il Volo
Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia

Videoclip oficial: Proconsul feat Connect-R, Raluka și Rucsy (Blaxy Girls) - Lumina de Crăciun

Proconsul a lansat împreună cu Raluka, Connect-R și Rucsy (Blaxy Girls) o piesă de sezon, intitulată ”Lumina de Crăciun”. Melodia vine acompaniată de un videoclip în regia lui Emanuel Petruț.

Lumina de Crăciun” este cadoul muzical pe care Proconsul, Connect-R, Raluka și Rucsy de la Blaxy Girls îl fac publicului în pragul sărbătorilor de iarnă. Melodia compusă de Robert Anghelescu, Emanuel Petruț, Dragos Dinca și Alexander vorbește despre bucuria pe care o simțim în ajunul Crăciunului.

”Ce vă aduce bucurie în preajma Crăciunului?  Așteptăm să ne arătați, zilele astea, pe Facebook, prin fotografii, folosind hashtag-ul ‪#‎LuminaDeCraciun‬!”, a scris trupa Proconsul pe pagina de Facebook, invitând astfel fanii să împărtășească amintiri frumoase pe care le-au trăit în preajma sărbătorilor de iarnă.

Noua piesă ”Lumina de Crăciun” este însoțită de un videoclip regizat de Emanuel Petruț, ce conține secvențe de la înregistrări. În clip apar Proconsul, Connect-R, Raluka și Rucsy, dar și corul Școlii Romano-Finlandeze, ce interpretează refrenul din finalul melodiei.

În octombrie, Proconsul a lansat piesa ”Un om mai bun”, ce susținea campania socială cu același nume. Pentru a acestă melodia a fost filmat un videoclip în regia lui Dan Petcan, cu actorul Dragoș Bucur în rol principal.

Formația Proconsul a fost înființată în 1999 și a cunoscut succesul odată cu hitul “De la ruși vine ploaia”. În 15 ani, trupa a lansat numeroase hituri, printre care “Cerul”, “Mi-ai luat inima”, “Zbor”, “Despre tine” sau “Spune-mi despre noi” și 10 albume, inclusiv unul de best of, cu cele mai îndrăgite piese ale trupei.

Citește mai multe despre Connect-RProconsulRalukaRucsy
Videoclipuri cu Connect-RProconsulRalukaRucsy
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE