Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Proconsul & Adrian Despot - Ce dacă mă doare

Proconsul a înregistrat împreună cu Adrian Despot o nouă versiune a piesei ”Ce dacă mă doare”. Colaborarea este susținută vizual de un clip regizat de EMi, în care apare actrița Georgiana Constantinescu.

Ce dacă mă doare”, o piesă inclusă pe albumul "No Matter What", lansat de Proconsul în 2013, capătă astăzi noi rezonanțe prin colaborarea cu Adrian Despot.

"Acum un an, într-un concert, am hotărât să cântăm împreună cu Adi acest cântec! Ca să nu rămână doar pentru urechile celor care au fost la concert, l-am imprimat și vi-l dăruim!", a detaliat trupa Proconsul.

Remintind publicului că apropierea lui Bodo de Vița de Vie are un istoric, Adrian Despot a adăugat:

"Știați că Bodo a fost primul vocal de la Vița de Vie? Well, așa sunăm împreună!"

Anul acesta, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare. La început, membrii formației s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale. Cele mai recente single-uri ale trupei Proconsul sunt ”A mea și-a ta”, ”Singur mă ridic” și ”Un om mai bun”.

Vița de Vie a lansat de curând videoclipul noului single ”Dur de-a dura”. Adrian Despot semnează compoziția și producția piesei, precum și regia clipului.

Citește mai multe despre Adrian DespotProconsul
Videoclipuri cu Adrian DespotProconsul
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE