Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Proconsul - A mea și-a ta

Proconsul a lansat videoclipul noului single ”A mea și-a ta”. Regizat de Emanuel Petruț, vizualul prezintă o poveste de dragoste înfiripată la mare.
Urmărește-ne pe

”Într-o zi caniculară, vă aducem piesa care sigur vă va face dor de mare :). Cel mai nou videoclip al nostru este aici”, a scris trupa Proconsul pe pagina de Facebook, invitându-și fanii să urmărească noul clip ”A mea și-a ta”.

Compus de formație împreună cu Emanel Petruț, noul single ”A mea și-a ta” este propunerea trupei pentru playlistyul cu hiturile verii 2016. Melodia a fost mixată de Bunicu' Magic, regia clipului fiind semnată tot de Emanel Petruț.

”Ce se întâmplă în videoclipul de la ”A mea și-a ta”? Sunt părți din viața noastră, din ce ni s-a întâmplat, atât nouă, cât și vouă, la mare. Am făcut nebunii, am fugit de lume pe plaje secrete. Câteodată poate am încălcat un pic și legea. Asta face parte din fun”, a detaliat Bodo.

Anul acesta, trupa Proconsul a împlinit 17 ani de la înființare. La început, membrii formației s-au reunit sub numele de “Take Five” (din 1994 până în 1998, Suedia). Din 1999 au ales să își schimbe numele în Proconsul. Au lansat maxi-single-ul de succes „De la ruși” și au început să compună primele piese originale.

Anul 2015 a fost un an bogat, cu multe proiecte frumoase, cu numeroase evenimente și apariții la posturile tv și radio. În luna februarie, a fost relansată piesa „Barosanu’”, iar în aprilie s-a lansat piesa (cu videoclip) „Aici cu mine”, realizată în colaborare cu Andra și cu Ștefan Bănică Jr. Anul 2015 s-a încheiat frumos, odată cu lansarea, alături de Connect-R, Raluka si Rucsy (Blaxy Girls), a colindului “Lumina de Crăciun”.

Citește mai multe despre Proconsul
Videoclipuri cu Proconsul
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE