Urmărește-ne în Social Media

Prima Dragoste - Din partea ta | Museum Session

Prima Dragoste, pe numele real Alexandra Cebotar, a lansat versiunea acustică a piesei ”Din partea ta”. Noua variantă este acompaniată de un videoclip filmat la MARe (Muzeul de Artă Recentă din București).

"Când am scris piesa asta, voiam din tot sufletul să o audă el, să știe ce simt, ceea ce s-a și întâmplat. Uram și adoram în același timp acest cântec. Prima dragoste mea a fost muzica. De la 4 ani fac muzică. Am început să scriu cântece, după ce am suferit din cauza prima iubiri ", povestește Prima Dragoste.

Alexandra Cebotar este o tânără artistă de 19 ani, din Chișinău, cu vise mari, cu un zâmbet larg și cu un scop precis: muzica ei să ajungă la inimile oamenilor. Cântăreață și compozitoare, Prima Dragoste a câștigat numeroase trofee la diferite concursuri muzicale. Artista a studiat vioara și pianul la Liceul de Muzică "Ciprian Porumbescu" din Chișinău și, până în clasa a II-a, a luat cursuri de balet și de dans sportiv.

Atunci când vine vorba despre procesul de creație al pieselor, Prima Dragoste se inspiră din propriile trăiri, emoții, experiențe și dezamăgiri. La fel ca în cazul piesei lansate astăzi, primul cântec al Alexandrei Cebotar, "Scrisoare", este compus în urma unei decepții în dragoste, din perioada liceului.

Comentarii