Urmărește-ne în Social Media

Postmodern Jukebox feat. Kelley Jakle - Poker Face (1946 Big Band Cover)

Postmodern Jukebox a lansat un cover pentru single-ul care a făcut-o celebră pe Lady Gaga, „Poker Face”. La voce o putem asculta pe actrița Kelley Jakle.

Postmodern Jukebox continuă seria de cover-uri, de această dată cu o reinterpretare a piesei „Poker Face”. Lady Gaga a lansat acest single în 2008, „Poker Face” a fost extrasă de pe albumul de debut, „Fame” și vândut în peste 14 milioane de copii în întreaga lume.

De această dată, Postmodern Jukebox a colaborat cu actrița Kelley Jakle care dă viață personajului Jessica din filmul Pitch Perfect 2.

Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și 2 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au cucerit topurile Billboard și iTunes și au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, declarând că este coverul ei favorit. La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații.

După un spectacol excelent în România în primăvara lui 2016, membrii trupei revin anul acesta la București. Postmodern Jukebox va concerta din nou la Sala Palatului pe 29 martie 2017. Noul turneu vine ca o continuare firească a celui din 2016, care s-a desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 29 martie 2017

Postmodern Jukebox

Loc
Sala Palatului
Comentarii