Urmărește-ne în Social Media

Postmodern Jukebox feat. Haley Reinhart - Black Hole Sun

Postmodern Jukebox și Haley Reinhart au colaborat pentru un nou cover, de această dată a unui hit din anii 90. Noul videoclip care acompaniază piesa poate fi urmărit în articol.

Haley Reinhart, starul celui de-al zecilea sezon al emisiunii American Idol, a colaborat din nou cu Postmodern Jukebox pentru a realiza cover-ul piesei „Black Hole Sun” de la Soundgarden. Acompaniată de o secțiune de coarde, percuție și pian, Reinhart își împletește vocalul cald în jurul nuanțelor hit-ului din anii 90.

Aceasta este a opta colaborare dintre artistă și Postmodern Jukebox. Reinhart a mai realizat cover-uri pentru piesele „Creep” (Radiohead), „Lovefool” (The Cardigans), „Oops!...I Dit It Again” (Britney Spears) și „Seven Nation Army” (The White Stripes). Artista se află acum în turneu pentru promovarea noului său album, „Better”.

Cu peste 1, 5 milioane de abonați pe canalul YouTube și peste 313 milioane de vizualizări, cei de la Postmodern Jukebox știu cu siguranță cum să facă muzică atât de obsedantă încât să devină virală. Au o capacitate uimitoare dea  relua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe piese vintage. Apăruți peste noapte din măruntaiele Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul.

Postmodern Jukebox a susținut un concert în premieră în România, pe 29 mai 2016, la Sala Palatului din București.

Comentarii