Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Postmodern Jukebox feat Casey Abrams - What is love (Haddaway Cover)

Postmodern Jukebox a lansat un cover cu accente blues după cunoscutul hit al lui Haddaway, "What is love?".
Urmărește-ne pe

Cum Ziua Îndrăgostiţilor se apropie cu paşi repezi, membrii trupei s-au gândit la o reinterpretare a piesei care să fie potrivită pentru această zi. Pentru crearea acestei transformări muzicale a fost cooptat Casey Abrams, participant al show-ului American Idol. Muzician şi instrumentist american, Abrams s-a clasat pe locul al şaselea în clasamentul concursului. În videoclipul piesei apar Austin Watson, wrestler american, cunoscut şi sub numele de Xavier Woods, dar şi două vocaliste ale formaţiei Postmodern Jukebox, Maiya Sykes şi Adanna Duru. "Creierul" proiectului Postmodern Jukebox, Scott Bradlee, a scris pe site-ul propriu că acesta a fost cel mai nebunesc videoclip pe care l-a filmat. De asemenea, el a avut de spus câteva lucruri şi despre Casey Abrams. Bradlee consideră că Abrams nu doar că a cântat extraordinar, dar a reuşit să menţină o atmosferă plină de energie şi dinamism. Momentele de amuzament, efervescenţa şi pasiunea pentru muzică ale artiştilor sunt puse în valoare de acest videoclip.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Postmodern Jukebox
Videoclipuri cu Postmodern Jukebox
Publicat de Alina Ghimus, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE