Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Postmodern Jukebox - Bye Bye Bye - 60s "Pulp Fiction"

Trupa Postmodern Jukebox a lansat un nou videoclip la care au colaborat solista Tara Louie și muzicianul Tim Kubart, nominalizat la Grammy. Coverul îmbină “Bye Bye Bye” a celor de la NSYNC cu soundtrackul „Pulp Fiction”.

Cu peste 1, 5 milioane de abonați pe canalul YouTube și peste 313 milioane de vizualizări, cei de la Postmodern Jukebox știu cu siguranță cum să facă muzică atât de obsedantă încât să devină virală. Au o capacitate uimitoare dea  relua hituri pop contemporane și de a le transforma în superbe piese vintage. Apăruți peste noapte din măruntaiele Internetului, povestea lor de succes e visul oricărui debutant. Au plecat de la un videoclip înregistrat cu volumul dat la minim, ca să nu deranjeze vecinii, în sufrageria lui Scot Bradlee, creierul din spatele proiectului. “Thrift Shop”, un produs al câtorva muzicieni talentați, plătiți cu sandvișuri pentru contribuția lor, cu Robyn Adele Anderson la microfon, face peste noapte 100 000 de vizualizări pe YouTube. Era doar începutul.

Ultimul videoclip Postmodern Jukebox îmbină piesa “Bye Bye Bye” a celor de la NSYNC cu soundtrackul „Pulp Fiction”. O alegere neașteaptată, dar cu un rezultat spectaculos.

„Coloana sonora a filmului « Pulp Fiction» este printre preferatele mele și a fost o modalitate distractivă de a aduce un omagiu iconicilor ani' 60 și sound-ului rock surf” spune Scot Bradlee.

Postmodern Jukebox cântă în premieră la București pe 29 mai 2016, la Sala Palatului, în cadrul unui concert organizat de Events.

Biletele la spectacolul de la Sala Palatului costă 120, 160, 200 și 250 lei (VIP), în funcție de distanța față de scenă, și pot fi cumpărate online.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre Postmodern Jukebox
Videoclipuri cu Postmodern Jukebox
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE