Urmărește-ne în Social Media

Postmodern Jukebox ft. Aubrey Logan - Ice Ice Baby (Vintage Jazz Cover)

Postmodern Jukebox a lansat un cover vintage-jazz după cunoscutul hit ”Ice Ice Baby”, al rapper-ului american Vanilla Ice. La voce o putem asculta pe Aubrey Logan, o apreciată artista americană de jazz și pop.

Postmodern Jukebox continuă seria cover-urilor vintage cu o reinterpretare a piesei ”Ice Ice Baby”. Lansată în 1990 de Vanilla Ice, pe numele real Robert Matthew Van Winkle, melodia a marcat o premieră în istoria topului american Billboard. ”Ice Ice Baby” a fost prima piesă hip hop care s-a plasat în fruntea acestui clasament.

Pentru coverul vintage-jazz al acestei melodii, Postmodern Jukebox a cooptat-o la voce pe Aubrey Logan, o apreciată artistă de jazz, câștigătoare a premiilor Audience's Choice Award și Jury's First Place Award din cadrul Shure-Montreux Jazz Festival 2009.

Acum cu o componență de peste 70 de membri, trupa Postmodern Jukebox are în palmares un canal de Youtube cu 500 de milioane de vizualizări și 2 milioane de abonați. Au cântat la “Good Morning America”, au cucerit topurile Billboard și iTunes și au susținut sute de spectacole cu casa închisă în toată lumea. Varianta lor la “Creep”, piesa celor de la Radiohead, a intrat în topul People al celor mai bune coveruri virale din 2015. Laureata Grammy, Lorde, i-a lăudat pentru al lor “Royals”, cu 16 milioane de vizualizări pe Youtube, declarând că este coverul ei favorit. La fel ca popularele lor videoclipuri, fiecare melodie live Postmodern Jukebox e o punte de legătură între generații.

După un spectacol excelent în România în primăvara lui 2016, membrii trupei revin anul acesta la București. Postmodern Jukebox va concerta din nou la Sala Palatului pe 29 martie 2017. Noul turneu vine ca o continuare firească a celui din 2016, care s-a desfășurat cu casa închisă în toată Europa.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte miercuri, 29 martie 2017

Postmodern Jukebox

Loc
Sala Palatului
Comentarii