Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
ARTmania Festival 2019
INFO CONCERT:
Neversea 2019
Public la festivalul NeverseaNeversea calcă pe urmele Untold: 10.000 de bilete vândute într-o zi, abonamente la preț nou disponibile online INFO CONCERT:
Summer Well 2019
André Rieu anunță cel de-al treilea concert consecutiv la Cluj-Napoca în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Post Malone - Psycho ft. Ty Dolla $ign

Una dintre cele mai remixate piese ale începutului de an 2018, "Psycho" de la Post Malone tocmai a primit un videoclip oficial. Colaborarea dintre simpaticul rapper din New York şi Ty Dolla $ign se lasă cu un videoclip post apocaliptic, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Post Malone apare pe un tanc ce rulează într-un deşert, într-un viitor alternativ, în care lumea a luat sfârşit aşa cum o ştiam până atunci. Ruine ale civilizaţiei trecute atestă acest fapt. Rapperul de 22 de ani se întâlneşte cu un copil murdar pe faţă, o imagine a inocenţei şi speranţei în acest univers dezolant.

Cu arma în mână şi înconjurat de lupi fioroşi, Post trece de la deşert la zăpadă spre mijlocul piesei. Face trecerea la o haină de blană albă, în vreme ce se relaxează pe o aripă de avion doborât. Ty Dolla $ign intervine pe flow, din postura de copilot al tancului din videoclip. "Psycho" este o piesă hip-hop prin definiţie, cu un bas adânc care face să vibreze subwooferele.

Acest single are rol de preview pentru viitorul album al lui Post Malone, "Beerbongs and Bentleys". Artistul va ajunge la două discuri cu acest release, care a fost amânat. Iniţial trebuia să debuteze pe 1 decembrie 2017. Noul videoclip este regizat de către James Defina, care a mai lucrat cu Post Malone şi pentru vizualul pieselor "Go Flex" şi "Congratulations".

Atunci când a debutat în februarie, "Psycho" a ajuns imediat în top 10 în Billboard Hot 100. Asta după ce prima poziţie a fost ocupată săptămâni întregi de precedentul hit al artistului, "Rockstar". Acea piesă a trecut deja de 280 de milioane de vizualizări în doar 4 luni. Post Malone lansa primul său single în 2015, "White Iverson", atât de apreciat încât i-a adus un contract cu Republic Records.

Albumul de debut a sosit în decembrie 2016, iar single-ul principal, "Congratulations" a ajuns pe locul 8 în Billboard Hot 100. Luna viitoare Post urcă pe scenă la festivalul Coachella.

Citește mai multe despre Post MaloneTy Dolla Sign
Videoclipuri cu Post MaloneTy Dolla Sign
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE