Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Psycho ft. Ty Dolla $ign

Una dintre cele mai remixate piese ale începutului de an 2018, "Psycho" de la Post Malone tocmai a primit un videoclip oficial. Colaborarea dintre simpaticul rapper din New York şi Ty Dolla $ign se lasă cu un videoclip post apocaliptic, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Post Malone apare pe un tanc ce rulează într-un deşert, într-un viitor alternativ, în care lumea a luat sfârşit aşa cum o ştiam până atunci. Ruine ale civilizaţiei trecute atestă acest fapt. Rapperul de 22 de ani se întâlneşte cu un copil murdar pe faţă, o imagine a inocenţei şi speranţei în acest univers dezolant.

Cu arma în mână şi înconjurat de lupi fioroşi, Post trece de la deşert la zăpadă spre mijlocul piesei. Face trecerea la o haină de blană albă, în vreme ce se relaxează pe o aripă de avion doborât. Ty Dolla $ign intervine pe flow, din postura de copilot al tancului din videoclip. "Psycho" este o piesă hip-hop prin definiţie, cu un bas adânc care face să vibreze subwooferele.

Acest single are rol de preview pentru viitorul album al lui Post Malone, "Beerbongs and Bentleys". Artistul va ajunge la două discuri cu acest release, care a fost amânat. Iniţial trebuia să debuteze pe 1 decembrie 2017. Noul videoclip este regizat de către James Defina, care a mai lucrat cu Post Malone şi pentru vizualul pieselor "Go Flex" şi "Congratulations".

Atunci când a debutat în februarie, "Psycho" a ajuns imediat în top 10 în Billboard Hot 100. Asta după ce prima poziţie a fost ocupată săptămâni întregi de precedentul hit al artistului, "Rockstar". Acea piesă a trecut deja de 280 de milioane de vizualizări în doar 4 luni. Post Malone lansa primul său single în 2015, "White Iverson", atât de apreciat încât i-a adus un contract cu Republic Records.

Albumul de debut a sosit în decembrie 2016, iar single-ul principal, "Congratulations" a ajuns pe locul 8 în Billboard Hot 100. Luna viitoare Post urcă pe scenă la festivalul Coachella.

Comentarii

Albume noi

Taylor Swift a lansat "The Tortured Poets Department", un dublu-album despre complexitatea unei despărțiri

"The Tortured Poets Department", mult-așteptatul album al lui Taylor Swift, a fost lansat. Discul cuprinde colaborări cu Past Malone și Florence and the Machine. Mai multe detalii în articol.

Publicat

pe

Taylor Swift - "The Tortured Poets Department"
Taylor Swift - "The Tortured Poets Department" │ FOTO: captură YouTube / Taylor Swift

Taylor Swift explorează din nou iubirea și toate ramificațiile ei, inclusiv despărțirile, în noul său album, "The Tortured Poets Department". A fost compus de artistă, alături de vechii săi colaboratori, Jack Antonoff și Aaron Dessner. Conține 16 piese, printre care două colaborări - "Fornight" (feat. Post Malone) și "Florida!!!" (feat. Florence and The Machine).

Fanii artistei au fost extaziați de această lansare, însă Swift le-a mai pregătit o surpriză. La scurt timp după publicarea albumului, ea a dezvăluit că a pregătit încă o serie de 15 melodii:

<<"The Tortured Poets Department>> este în secret un dublu-album. Am scris atât de multă poezie dureroasă în ultimii 2 ani și am vrut să o împărtășesc pe toată cu voi , așa că iată a doua parte din TTPD: <<The Anthology>>. Și acum povestea nu mai este a mea… este toată a voastră."

Taylor Swift a descris noul său disc drept "o antologie de piese noi care reflectă evenimente, opinii și sentimente dintr-o perioadă trecătoare și fatalistă, una care a fost în același timp senzațională și dureroasă în egală măsură".

A continuat:

"Această perioadă a vieții autorului s-a încheiat acum, capitolul s-a închis și s-a dus. Nu există nimic de răzbunat, nu există obiective de stabilit odată ce rănile s-au vindecat. Și după o reflecție ulterioară, un număr bun din ele s-a dovedit a fi autoprovocat. Acest autor este ferm convins că lacrimile noastre devin sfinte sub formă de cerneală pe o pagină. Odată ce am spus cea mai tristă poveste a noastră, ne putem elibera de ea... și atunci tot ce a rămas în urmă este poezia chinuitoare.

"The Tortured Poets Department" este disponibil pe vinil, CD, casetă și formate digitale. Albumul a fost disponibil și în câteva ediții de colecție, care includeau melodii bonus unice (intitulate "The Bolter", "The Albatros" și "The Black Dog"). În prezent, copii fizice ale albumului cu piesa bonus "The Manuscript" sunt disponibile pe site-ul Taylor Swift.

Citește în continuare