Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Psycho ft. Ty Dolla $ign

Una dintre cele mai remixate piese ale începutului de an 2018, "Psycho" de la Post Malone tocmai a primit un videoclip oficial. Colaborarea dintre simpaticul rapper din New York şi Ty Dolla $ign se lasă cu un videoclip post apocaliptic, pe care vă invităm să îl urmăriţi mai jos.

Post Malone apare pe un tanc ce rulează într-un deşert, într-un viitor alternativ, în care lumea a luat sfârşit aşa cum o ştiam până atunci. Ruine ale civilizaţiei trecute atestă acest fapt. Rapperul de 22 de ani se întâlneşte cu un copil murdar pe faţă, o imagine a inocenţei şi speranţei în acest univers dezolant.

Cu arma în mână şi înconjurat de lupi fioroşi, Post trece de la deşert la zăpadă spre mijlocul piesei. Face trecerea la o haină de blană albă, în vreme ce se relaxează pe o aripă de avion doborât. Ty Dolla $ign intervine pe flow, din postura de copilot al tancului din videoclip. "Psycho" este o piesă hip-hop prin definiţie, cu un bas adânc care face să vibreze subwooferele.

Acest single are rol de preview pentru viitorul album al lui Post Malone, "Beerbongs and Bentleys". Artistul va ajunge la două discuri cu acest release, care a fost amânat. Iniţial trebuia să debuteze pe 1 decembrie 2017. Noul videoclip este regizat de către James Defina, care a mai lucrat cu Post Malone şi pentru vizualul pieselor "Go Flex" şi "Congratulations".

Atunci când a debutat în februarie, "Psycho" a ajuns imediat în top 10 în Billboard Hot 100. Asta după ce prima poziţie a fost ocupată săptămâni întregi de precedentul hit al artistului, "Rockstar". Acea piesă a trecut deja de 280 de milioane de vizualizări în doar 4 luni. Post Malone lansa primul său single în 2015, "White Iverson", atât de apreciat încât i-a adus un contract cu Republic Records.

Albumul de debut a sosit în decembrie 2016, iar single-ul principal, "Congratulations" a ajuns pe locul 8 în Billboard Hot 100. Luna viitoare Post urcă pe scenă la festivalul Coachella.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone a lansat piesa "Cooped Up", colaborare cu Roddy Ricch, care s-a auzit la SNL

Post Malone s-a întors după luni bune de pauză cu un nou single, "Cooped Up". Acesta este o colaborare cu rapperul Roddy Ricch şi s-a auzit live pe 14 mai, în cadrul episodului Saturday Night Live, în care Selena Gomez a fost invitat special şi a jucat în sketch-uri. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022
Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022 │ FOTO: NBC

Post Malone continuă să fie unul dintre cei mai pricepuţi oameni din trap şi rap la folosirea autotune-ului împreună cu tremolo-ul vocal cu care l-a înzestrat natura. Piesa "Cooped Up" a sosit după câteva săptămâni de teasing intens. Aceste teasere au venit după ce artistul a confirmat că va lansa un nou album în 2022, sub numele de "Twelve Carat Toothache". El vine pe 3 iunie şi va include colaborări cu Robin Pecknold de la Fleet Foxes şi cu The Kid Laroi.

Pe piesa cu Pecknold Malone va face confesiuni despre problemele cu alcoolul şi speră să influenţeze oamenii care se luptă cu această adicţie. Melodia se numeşte "A Love/Hate Latter to Alcohol" şi s-a auzit deja live la Saturday Night Live.. Kid Laroi va apărea pe melodia "Wasting Angels", "un imn al sărbătoririi spiritului uman şi al vieţii". Doja Cat va apărea pe melodia "Happy". Acest disc este primul după 3 ani de pauză pentru rapperul american, care ne-a oferit "Hollywood's Bleeding" în 2019. Acel album s-a bucurat de un uriaş succes, primind 3 discuri de platină şi intrând în topul Billboard 200 pe locul întâi.

Posty a avut prima apariţie la Saturday Night Live pe 14 mai 2022 şi e doar începutul unui turneu pe la toate marile show-uri TV. Colaborarea cu Roddy nu e prima pentru Malone, cei doi cântând împreună şi pe track-ul "wow" din 2019. Pe final de an 2021 muzicianul şi-a încercat mâna cu un stil mai suav, odată cu melodia "One Right Now", pe care îl auzim şi pe The Weeknd. În ultimele luni Post Malone a fost mai degrabă subiectul unor clipuri virale pe YouTube, jucându-se că orice gamer normal Call of Duty şi Apex Legends şi conversând cu fanii, fără vreun aer de superioritate sau celebritate. Şi asta chiar şi cu facecam-ul pornit.

Citește în continuare