Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Better Now

Post Malone tocmai a lansat videoclipul piesei "Better Now", în care prezintă secvenţe din concertele sale. La doar 48 de ore după lansare clipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Better Now" este o incursiune în backstage-ul lui Post Malone şi în viaţa sa dintre concerte. Pentru un plus de emoţie şi coolness este realizat în alb-negru. Single-ul propune un beat simplu şi optimist, iar Post Malone cântă despre momentul în care a depăşit o relaţie şi se simte mai bine, renăscut şi uitând trecutul.

Piesa este extrasă de pe albumul "Beerbongs & Bentleys" şi a ajuns deja în topul Billboard Hot 100, pe locul 3 deocamdată. Post ne prezintă un stil de viaţă simplu şi adolescentin, fără a epata excesiv cu lanţuri de aur uriaşe sau maşini scumpe. Tânărul de 23 de ani apare împreună cu prietenii, dându-se pe scutere, bând whisky şi zdrobind o chitară pe scenă. Fumător înrăit, artistul apare cu o diademă şi o ţigară pe scenă, cu acel aer nepăsător şi şarmant care l-a consacrat.

Videoclipul a fost lansat la 12 ore după ce Malone a oferit un live stream la 360 de grade în VR pentru reprezentaţia din Dallas, oraşul său de baştină. Ca orice artist american care se respectă, tânărul artist are propriul său festival, Posty Fest, care se desfăşoară pe 28 octombrie tot în Dallas. Lineup-ul este unul all star, cu Travis Scott pe listă, dar şi Tyler the Creator, Tierra Whack şi mulţi alţii.

Rapperul a apărut în ultima săptămână la emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a cânta o piesă complet nouă, "Sunflower". Aceasta a fost special compusă pentru filmul de animaţie "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post este născut pe 4 iulie 1995 şi este un rapper american, dar şi compozitor şi producător. Este activ din 2015 şi îşi lansa albumul de debut, "Stoney" în decembrie 2016. LP-ul a debutat pe poziţia 6 în Billboard 200, ajungând rapid la 3 discuri de platină. Al doilea albuim "Beerbongs & Bentleys" a sosit în acest an, incluzând single-urile virale "Rockstar" şi "Psycho".

Ambele au ajuns pe locul întâi în Billboard Hot 100, la scurt timp după debut. Şi acest LP a primit două discuri de platină deja, fiind apreciat de critici.

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Post Malone a lansat piesa "Cooped Up", colaborare cu Roddy Ricch, care s-a auzit la SNL

Post Malone s-a întors după luni bune de pauză cu un nou single, "Cooped Up". Acesta este o colaborare cu rapperul Roddy Ricch şi s-a auzit live pe 14 mai, în cadrul episodului Saturday Night Live, în care Selena Gomez a fost invitat special şi a jucat în sketch-uri. Piesa se ascultă în articol.

Publicat

pe

Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022
Post Malone la Saturday Night Live 14 mai 2022 │ FOTO: NBC

Post Malone continuă să fie unul dintre cei mai pricepuţi oameni din trap şi rap la folosirea autotune-ului împreună cu tremolo-ul vocal cu care l-a înzestrat natura. Piesa "Cooped Up" a sosit după câteva săptămâni de teasing intens. Aceste teasere au venit după ce artistul a confirmat că va lansa un nou album în 2022, sub numele de "Twelve Carat Toothache". El vine pe 3 iunie şi va include colaborări cu Robin Pecknold de la Fleet Foxes şi cu The Kid Laroi.

Pe piesa cu Pecknold Malone va face confesiuni despre problemele cu alcoolul şi speră să influenţeze oamenii care se luptă cu această adicţie. Melodia se numeşte "A Love/Hate Latter to Alcohol" şi s-a auzit deja live la Saturday Night Live.. Kid Laroi va apărea pe melodia "Wasting Angels", "un imn al sărbătoririi spiritului uman şi al vieţii". Doja Cat va apărea pe melodia "Happy". Acest disc este primul după 3 ani de pauză pentru rapperul american, care ne-a oferit "Hollywood's Bleeding" în 2019. Acel album s-a bucurat de un uriaş succes, primind 3 discuri de platină şi intrând în topul Billboard 200 pe locul întâi.

Posty a avut prima apariţie la Saturday Night Live pe 14 mai 2022 şi e doar începutul unui turneu pe la toate marile show-uri TV. Colaborarea cu Roddy nu e prima pentru Malone, cei doi cântând împreună şi pe track-ul "wow" din 2019. Pe final de an 2021 muzicianul şi-a încercat mâna cu un stil mai suav, odată cu melodia "One Right Now", pe care îl auzim şi pe The Weeknd. În ultimele luni Post Malone a fost mai degrabă subiectul unor clipuri virale pe YouTube, jucându-se că orice gamer normal Call of Duty şi Apex Legends şi conversând cu fanii, fără vreun aer de superioritate sau celebritate. Şi asta chiar şi cu facecam-ul pornit.

Citește în continuare