Urmărește-ne în Social Media

Post Malone - Better Now

Post Malone tocmai a lansat videoclipul piesei "Better Now", în care prezintă secvenţe din concertele sale. La doar 48 de ore după lansare clipul a strâns peste 2 milioane de vizualizări. Vă invităm să îl urmăriţi în cadrul articolului.

"Better Now" este o incursiune în backstage-ul lui Post Malone şi în viaţa sa dintre concerte. Pentru un plus de emoţie şi coolness este realizat în alb-negru. Single-ul propune un beat simplu şi optimist, iar Post Malone cântă despre momentul în care a depăşit o relaţie şi se simte mai bine, renăscut şi uitând trecutul.

Piesa este extrasă de pe albumul "Beerbongs & Bentleys" şi a ajuns deja în topul Billboard Hot 100, pe locul 3 deocamdată. Post ne prezintă un stil de viaţă simplu şi adolescentin, fără a epata excesiv cu lanţuri de aur uriaşe sau maşini scumpe. Tânărul de 23 de ani apare împreună cu prietenii, dându-se pe scutere, bând whisky şi zdrobind o chitară pe scenă. Fumător înrăit, artistul apare cu o diademă şi o ţigară pe scenă, cu acel aer nepăsător şi şarmant care l-a consacrat.

Videoclipul a fost lansat la 12 ore după ce Malone a oferit un live stream la 360 de grade în VR pentru reprezentaţia din Dallas, oraşul său de baştină. Ca orice artist american care se respectă, tânărul artist are propriul său festival, Posty Fest, care se desfăşoară pe 28 octombrie tot în Dallas. Lineup-ul este unul all star, cu Travis Scott pe listă, dar şi Tyler the Creator, Tierra Whack şi mulţi alţii.

Rapperul a apărut în ultima săptămână la emisiunea lui Jimmy Fallon pentru a cânta o piesă complet nouă, "Sunflower". Aceasta a fost special compusă pentru filmul de animaţie "Spider-Man: Into the Spider-Verse".

Post Malone, pe numele său real Austin Richard Post este născut pe 4 iulie 1995 şi este un rapper american, dar şi compozitor şi producător. Este activ din 2015 şi îşi lansa albumul de debut, "Stoney" în decembrie 2016. LP-ul a debutat pe poziţia 6 în Billboard 200, ajungând rapid la 3 discuri de platină. Al doilea albuim "Beerbongs & Bentleys" a sosit în acest an, incluzând single-urile virale "Rockstar" şi "Psycho".

Ambele au ajuns pe locul întâi în Billboard Hot 100, la scurt timp după debut. Şi acest LP a primit două discuri de platină deja, fiind apreciat de critici.

PUBLICITATE
Comentarii