Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Forever Young Festival 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: PJ Harvey - The Orange Monkey

PJ Harvey a lansat un videoclip pentru single-ul "The Orange Monkey", utilizând imagini care reflectă energia şi puterea poporului afgan. Melodia este extrasă de pe albumul "The Hope Six Demolition Project", care mai conţine 11 piese.

PJ Harvey a lansat un videoclip pentru cel mai recent single al său - "The Orange Monkey", care a fost filmat în Afganistan şi regizat de Seamus Murphy. Melodia a fost cântată în premieră în emisiunea lui Matt Wilkinson şi este extrasă de pe albumul "The Hope Six Demolition Project", care conţine 11 piese.

"Ţara este diferită de fiecare dată: politică diferită, condiţii şi pericole diferite şi să nu uităm de schimbările fizice produse de trecerea de la un anotimp la altul. Cântecul este inspirat din experienţele şi evenimentele din viaţa lui PJ. La baza piesei se află o stare de melancolie, care poate fi transmisă prin energia şi puterea poporului afgan. Ştim că în acest loc se întâmplă tragedii, dar ce vedem noi se numeşte adaptare" a povestit regizorul.

După 8 albume și un sound într-o continuă metamorfoză, PJ Harvey a deschis un nou capitol creativ odată cu înregistrarea albumului "The Hope Six Demolition Project". Discul a fost înregistrat într-un studio cu pereți de sticlă, ce a oferit publicului posibilitatea de a urmări pas cu pas fiecare idee și frântură muzicală, de la geneză până la ultimele detalii de producție. Intitulat ”The Recording in Progress”, proiectul de înregistrare a albumului s-a desfășurat în perioada 16 ianuarie - 14 februarie 2015, fanii sau curioșii putând cumpăra bilete pentru o experiență creativă diferită de cea a unui concert.

Citește mai multe despre PJ Harvey
Videoclipuri cu PJ Harvey
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE