Urmărește-ne în Social Media

Pixies - Vault of Heaven

Pixies a lansat un videoclip bizar pentru noul single "Vault of Heaven". Regizat de Charles Derenne, clipul are în prim-plan un bărbat costumat în Zorro.

Piesa "Vault of Heaven" se regăsește pe cel de-al 8-lea album de studio al trupei americane, "Doggerel". Melodia pare să facă referire la o escapadă sub influența drogurilor, clipul regizat de Charles Derenne susținând acest fir narativ.

"Când am ascultat prima oară piesa, ideea care mi-a venit în minte a fost aceea de a crea un western rock cu sonorități moderne. Ar fi fost prea clișeic să filmez un western, așa că am hotărât să creez o poveste psihedelică, folosind figuri emblematice americane, dar pe care să le portretizez altfel. Zorro este protagonistul acestei povești", a povestit regizorul Charles Derenne.

În perioada următoare, Pixies va pleca într-un turneu mondial, ce se va întinde din America până în Europa, Asia și Australia. În cadrul concertelor va fi promovat noul album "Doggerel", ce va fi lansat oficial pe 30 septembrie prin intermediul BMG.

Comentarii