Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Piticu' feat. Mira - Petrecere de adio

Piticu', membru al trupei Simplu, a lansat un single nou, în colaborare cu Mira - "Petrecere de adio". Melodia vine însoțită de un videoclip regizat de Lazăr Cercel.

"Unde love nu e... E petrecere". Iar Piticu' și-a invitat prietenii, printre care Smiley, CRBL, Taz (colegii din trupa Simplu), echipa lui de dansatori de la școala de dans de care se ocupă, o gașcă super-cool de tineri la... o "Petrecere de adio". Filmările acestui clip au avut loc în mai multe locații, din și de pe lângă București: zona Sălii Palatului, pădurea Pustnicu (situată la aprox 20 km față de București) și într-o hală din zona Vitan.

"Filmarea videoclipului a însemnat munca unei întregi și profesioniste echipe, dar în acelasi timp a fost și multă distractie, veselie, dans, tot ceea ce înseamnă efectiv o petrecere, ne-am distrat și simtit foarte bine în cele 14 ore de filmare. De aceea, vreau să mulțumesc foarte mult tuturor celor care au făcut posibile această piesă și videoclip: Cat Music, DeMoga Music - Mădălin Roșioru, Sorana, Bogdan și Florian, echipei lui Lazăr Cercel pentru regia clipului, Mirei - pentru colaborarea extraordinară, Ginei Cas pentru costumații, dansatorilor, colegilor mei de trupă pentru susținere și tuturor celor prezenți în videoclip", declară Piticu'.

Dansul, mișcările în sincron, zâmbetele, buna dispoziție și muzica sunt elementele care integrează mesajul piesei în videoclipul regizat de către Lazăr Cercel. Single-ul este compus de Mădălin Roșioru, Sorana Păcurar, Florian Rus și Bogdan Todor.

Cântăreț, dansator, actor, Piticu' are o carieră artistică vastă, pe care a început-o alături de trupa SimpluMira este cunoscută publicului din România datorită piesei "Dragostea nu se stinge" - colaborarea cu What's Up și KIO, și "Fete din Balcani", alături de Corina și Skizzo Skilzz.

Citește mai multe despre MIRAPiticu'
Videoclipuri cu MIRAPiticu'
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE