Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Slayer
Poze concert IAMX in Quantic Club pe 15 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Piticu' feat. Mira - Petrecere de adio

Piticu', membru al trupei Simplu, a lansat un single nou, în colaborare cu Mira - "Petrecere de adio". Melodia vine însoțită de un videoclip regizat de Lazăr Cercel.
Urmărește-ne pe

"Unde love nu e... E petrecere". Iar Piticu' și-a invitat prietenii, printre care Smiley, CRBL, Taz (colegii din trupa Simplu), echipa lui de dansatori de la școala de dans de care se ocupă, o gașcă super-cool de tineri la... o "Petrecere de adio". Filmările acestui clip au avut loc în mai multe locații, din și de pe lângă București: zona Sălii Palatului, pădurea Pustnicu (situată la aprox 20 km față de București) și într-o hală din zona Vitan.

"Filmarea videoclipului a însemnat munca unei întregi și profesioniste echipe, dar în acelasi timp a fost și multă distractie, veselie, dans, tot ceea ce înseamnă efectiv o petrecere, ne-am distrat și simtit foarte bine în cele 14 ore de filmare. De aceea, vreau să mulțumesc foarte mult tuturor celor care au făcut posibile această piesă și videoclip: Cat Music, DeMoga Music - Mădălin Roșioru, Sorana, Bogdan și Florian, echipei lui Lazăr Cercel pentru regia clipului, Mirei - pentru colaborarea extraordinară, Ginei Cas pentru costumații, dansatorilor, colegilor mei de trupă pentru susținere și tuturor celor prezenți în videoclip", declară Piticu'.

Dansul, mișcările în sincron, zâmbetele, buna dispoziție și muzica sunt elementele care integrează mesajul piesei în videoclipul regizat de către Lazăr Cercel. Single-ul este compus de Mădălin Roșioru, Sorana Păcurar, Florian Rus și Bogdan Todor.

Cântăreț, dansator, actor, Piticu' are o carieră artistică vastă, pe care a început-o alături de trupa SimpluMira este cunoscută publicului din România datorită piesei "Dragostea nu se stinge" - colaborarea cu What's Up și KIO, și "Fete din Balcani", alături de Corina și Skizzo Skilzz.

Citește mai multe despre MIRAPiticu'
Videoclipuri cu MIRAPiticu'
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE