Urmărește-ne în Social Media

Pink - Whatever You Want

Pink a lansat o nouă piesă de pe albumul ”Beautiful Trauma”. Noul single al artistei se numește ”Whatever You Want” și este acompaniat de un videoclip ce conține secvențe din apariții TV și concerte.

Inspirată de relația sa cu actualul soț, Carey Hart, Pink se declară iremediabil îndrăgostită. ”Whatever You Want” este o nouă declarație de iubire, artista mărturisindu-i lui Carey că va încerca mereu să găsească un numitor comun, indiferent de obstacolele ce apar inevitabil într-o relație de lungă durată.

Noul single ”Whatever You Want” se regăsește pe albumul Beautiful Trauma”. LP-ul a fost lansat pe 13 octombrie 2017 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200. Discul conține 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit. Limbajul fără perdea cu care artista se adresează publicului de ceva ani încoace este accentuat, se pare, pe acest material, tonalitatea sa fiind ușor de observat și din titlurile pieselor. Pe disc este inclusă și o colaborare cu Eminem, pentru piesa ”Revenge”.

Pink a primit anul trecut premiul Michael Jackson Video Vanguard, din partea MTV. Artista a folosit acest prilej pentru a susține un discurs motivațional. La momentul acceptării premiului, artista a povestit publicului despre o întâmplare recentă, care a impulsionat-o să-i vorbească fiicei sale despre starurile rock cu o înfățișare androgină.

În 2016, Pink a compus piesa "Just Like Fire" pentru soundtrack-ul filmului "Alice Through The Looking Glass". Melodia a devenit hit la nivel internațional, în SUA, Australia și Canada fiind certificat cu platină, iar în Italia și Noua Zeelandă cu aur.

PUBLICITATE
Comentarii