Urmărește-ne în Social Media

Pink - Walk Me Home

Pink a lansat videoclipul piesei "Walk Me Home", în care artista dansează într-un oraş ce pare îngheţat în timp. Cu o coregrafie amplă şi efecte speciale Pink levitează pe străzile unei metropole adormite. Vă invităm să vizionaţi clipul în articol.

Pink lansa melodia "Walk Me Home" în luna februarie, combinând muzica pop cu influenţe de country şi folk. Artista care a primit un premiu special la BRIT Awards 2019 pregăteşte un nou album, prefaţat de acest prim single. Noul disc se numeşte "Hurts 2B Human" şi va sosi pe 26 aprilie. Videoclipul începe cu o viziune flashback a unui oraş aglomerat şi cu oameni mereu grăbiţi.

Cântăreaţa americană lasă în urmă acea imagine şi se trezeşte într-un univers paralel în care metropola este părăsită, iar muziciana dansează cu umbrele. Firmele luminoase, taxiuri oprite în mijlocul străzii şi umbre înşirate pe trepte nesfârşite compun o estetică plăcută a acestui clip. Aspectul cinematic al acestei creaţii nu este o întâmplare, regizorul său fiind Michael Gracey, cel din spatele lui "The Greatest Showman".

În clip o vedem pe Pink dansând, zburând şi rotindu-se într-un peisaj nocturn perfec redat. Rochia sa roşie este un personaj la fel de plin de personalitate ca mantia însufleţită din filmul "Doctor Strange". "Walk Me Home" este un imn pop, cu care ar putea începe competiţiile sportive sau ceremoniile de absolvire. Are acel aer de mobilizare şi ridicare a spiritului unui grup de oameni.

În această perioadă Pink este foarte ocupată, între producţia noului album, turnee şi concerte, dar şi un documentar despre aventura sa muzicală. În ultima vreme artista a fost plecată într-un turneu nord american, intitulat "Beautiful Trauma", de altfel şi titlul LP-ului său din 2017. Seria de concerte se va încheia pe 21 mai, cu o reprezentaţie de gală la Madison Square Garden, în New York.

Apoi în vară începe etapa europeană a turneului, cu opriri în Germania, Marea Britanie, Franţa, Olanda, Irlanda şi Polonia. Odată cu viitorul LP, artista ajunge la 8 albume şi s-a cimentat în cultura pop americană. În 2018 Pink a primit o stea pe Hollywood Walk of Fame.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< mai 2022 >>
lmmjvsd
25 26 27 28 29 30 1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31 1 2 3 4 5