Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Pink - Secrets

Fiecare om are un secret, iar Pink ni-l împărtășește pe-al ei, dacă și noi îl împărtășim pe al nostru. Sub umbrela ”Secrets”, Pink introduce în noul ei videoclip tematici ca bisexualitatea, lesbianismul și homosexualitatea.

Deși în SUA și alte 18 țări, căsătoriile între persoane de același sex au fost legalizate, Pink ne vorbește despre latura tabu a acestui subiect. În videoclipul senzual al noului ei single, ”Secrets”, artista ne dă de înțeles că atunci când vine vorba de sexualitate, orice persoană are secrete. Putem vorbi aici atât despre lesbianism și homosexualitate, cât și despre bisexualitate sau fetișuri. Acestea pot fi pure experimente, sau orientări sexuale și înclinații reale.

Clipul piesei ”Secrets” a fost filmat de Pink împreună cu echipa ei de dansatori, după un show pe care l-au susținut în Perth. Artista a fost încântată de locație, depozitul plin de graffiti din clip captând exact ideea de underground pe care și-o dorea.

Secrets” este cel de-al 4-lea single extras de pe albumul ”Beautiful Trauma”, după "What About Us", "Beautiful Trauma" și "Whatever You Need". LP-ul a fost lansat pe 13 octombrie 2017 și a debutat pe prima poziție în topul Billboard 200. Discul conține 13 piese, dintre care 6 sunt cu un conținut explicit.

După mai bine de 20 de ani de carieră și peste 40 de milioane de albume vândute la nivel internațional, Pink va fi onorată și de către Hollywood Walk of Fame. Artista va primi anul viitor o stea pe faimosul bulevard din Hollywood, alăturându-se astfel unei lungi liste de celebrități, ce le cuprinde și pe colegele ei de generație, Christina Aguilera și Britney Spears.

Citește mai multe despre Pink
Videoclipuri cu Pink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE