Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Pink - Just Like Fire (soundtrack "Alice Through The Looking Glass")

Pink a lansat videoclipul piesei ”Just Like Fire”, compuse pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass”. În clip apar atât soțul artistei, Carey Hart, cât și fiica lor, Willow.
Urmărește-ne pe

Înspirată de universul fantasy creat în pelicula "Alice Through The Looking Glass", Pink a filmat un videoclip ce pare desprins din filele cărții lui Lewis Carroll. În vizualul piesei ”Just Like Fire”, de pe coloana sonoră a peliculei menționate, artista, soțul ei, Carey Hart, și fetița lor, Willow, devin personaje de poveste. Clipul a fost regizat de Dave Meyers.

Piesa "Just Like Fire" a fost compusă de Pink în colaborare cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter. Implicarea artistei în acest proiect cinematografic nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

Citește mai multe despre Pink
Videoclipuri cu Pink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE