Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Pink - Just Like Fire (soundtrack "Alice Through The Looking Glass")

Pink a lansat videoclipul piesei ”Just Like Fire”, compuse pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass”. În clip apar atât soțul artistei, Carey Hart, cât și fiica lor, Willow.

Înspirată de universul fantasy creat în pelicula "Alice Through The Looking Glass", Pink a filmat un videoclip ce pare desprins din filele cărții lui Lewis Carroll. În vizualul piesei ”Just Like Fire”, de pe coloana sonoră a peliculei menționate, artista, soțul ei, Carey Hart, și fetița lor, Willow, devin personaje de poveste. Clipul a fost regizat de Dave Meyers.

Piesa "Just Like Fire" a fost compusă de Pink în colaborare cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter. Implicarea artistei în acest proiect cinematografic nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

Citește mai multe despre Pink
Videoclipuri cu Pink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE