Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Lord of the Dance
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Andra - "Aievea"
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
INFO CONCERT:
Carlos Marin
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Carlos Marin de la Il Divo concertează la București pe 26 februarie, află detalii și cumpără bilete!

Videoclip oficial: Pink - Just Like Fire (soundtrack "Alice Through The Looking Glass")

Pink a lansat videoclipul piesei ”Just Like Fire”, compuse pentru coloana sonoră a filmului "Alice Through The Looking Glass”. În clip apar atât soțul artistei, Carey Hart, cât și fiica lor, Willow.

Înspirată de universul fantasy creat în pelicula "Alice Through The Looking Glass", Pink a filmat un videoclip ce pare desprins din filele cărții lui Lewis Carroll. În vizualul piesei ”Just Like Fire”, de pe coloana sonoră a peliculei menționate, artista, soțul ei, Carey Hart, și fetița lor, Willow, devin personaje de poveste. Clipul a fost regizat de Dave Meyers.

Piesa "Just Like Fire" a fost compusă de Pink în colaborare cu producătorii Max Martin, Shellback și Oscar Holter. Implicarea artistei în acest proiect cinematografic nu se oprește aici. Tot pentru această peliculă, Pink a realizat și un cover după “White Rabbit”, o piesă compusă de Grace Slick și lansată de Jefferson Airplane în 1967.

Pelicula fantasy "Alice Through The Looking Glass" are la bază cartea lui Lewis Carroll, fiind o continuare a filmului din 2010, ”Alice in Wonderland”. Din distribuția filmului fac parte Johnny Depp, Anne Hathaway, Helena Bonham Carter, Mia Wasikowska și Sacha Baron Cohen. Filmul va apărea în cinematografe pe 27 mai.

Citește mai multe despre Pink
Videoclipuri cu Pink
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE