Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Pink Floyd - Louder Than Words

Pink Floyd a dezvăluit videoclipul noului single ”Louder Than Words”. Prin imagini apăsătoare, filmate la granița dintre Kazakhstan și Uzbekistan, coperta albumului ”The Endless River” prinde viață, publicul plutind vreme de câteva minute la bordul bărcii Pink Floyd pe cursul unui râu nesfârșit. Scenariul suprarealist este semnat de regizorul Po Powell.

Pink Floyd a deschis primul capitol vizual al albumului "The Endless River" prin lansarea videoclipului "Louder Than Words". Singura piesă de pe acest material pe care putem auzi vocea lui David Gilmour este acompaniată de o înlănțuire pe fir epic a unor secvențe cu trupa din perioada înregistrării albumului ”The Division Bell” și capturi video surprinse la temperaturi de sub zero grade, în apropierea rămășițelor Mării Aral.

Momentul lansării clipului "Louder Than Words" coincide cu data punerii în vânzare a albumului "The Endless River", material prin care David Gilmour și Nick Mason îi aduc un tribut fostului clăpar al formației, Rick Wright.

"The Endless River" marchează o pauză de 20 de ani de la apariția ultimului material Pink Floyd. Inițial, albumul s-a intitulat "The Big Spliff" și ar fi trebuit să apară pe piață înainte de moartea lui Richard Wright. Materialul era compus doar din piese instrumentale, cu un sound ”ambiental”. Ulterior albumul a fost redenumit, David Gilmour preluând rolul de vocalist principal și apelând la contribuția altor muzicieni precum Durga McBroom pentru backing vocals.

Producătorul albumului "The Endless River" este David Gilmour, acesta lucrând cu Phil Manzanera, vechi prieten și colaborator. În procesul de producție și-au adus contribuția și Youth și inginerul de sunet Andy Jackson. Roger Waters nu este implicat în acest proiect.

Noul disc Pink Floyd a stabilit un record înainte de a fi lansat pe piață, urcând pe prima poziție în topul albumelor cu cele mai multe comenzi plasate în avans de la apariția Amazon.co.uk.

Citește mai multe despre Pink Floyd
Videoclipuri cu Pink Floyd
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE