Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Pink Elephant feat. Irene - The Unicorns

Pink Elephant și Irene au colaborat pentru noul single ”The Unicorns”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip.

Pink Elephant este un proiect compus din doi producători talentați, care s-au întâlnit la un concert cu mai mult de 13 ani în urmă. Au simțit încă de atunci o conexiune muzicală, care se materializează astăzi printr-un sound unic și surprinzător. Destinul lor este strâns legat de muzică, de-a lungul timpului descoperind că le place să îmbine variate stiluri muzicale și să le modeleze după diverse personalități și stări de spirit.

Pink Elephant a stat în spatele multor proiecte si are la activ o lista impresionanta de colaborari printre care Eduard Maya, Sonny Flame, Otilia, Mari Ferrari (Spinnin Records) si altii. Producătorii declară ca sunt inspirați de muzică: fie că e veche sau nouă, ei reușesc să descopere și să creeze de fiecare dată ceva diferit.

Piesa "The Unicorns", cu care își fac debutul, este metafora perfectă ce i-a însoțit în această aventură muzicală, unicornii reprezintă visele devenite realitate, exact visele care le-au alimentat ambiția și i-a motivat să meargă mereu înainte, să creadă în magie și muzică.

Citește mai multe despre Pink Elephant
Videoclipuri cu Pink Elephant
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE