Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Nightwish - 20 de ani
Summer Well 2018: Picnic indie cu topping electro și hip-hop autentic pe scena Red Bull INFO CONCERT:
AWAKE Festival 2018
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Pink Elephant feat. Irene - The Unicorns

Pink Elephant și Irene au colaborat pentru noul single ”The Unicorns”. Melodia este prezentată publicului împreună cu un videoclip.

Pink Elephant este un proiect compus din doi producători talentați, care s-au întâlnit la un concert cu mai mult de 13 ani în urmă. Au simțit încă de atunci o conexiune muzicală, care se materializează astăzi printr-un sound unic și surprinzător. Destinul lor este strâns legat de muzică, de-a lungul timpului descoperind că le place să îmbine variate stiluri muzicale și să le modeleze după diverse personalități și stări de spirit.

Pink Elephant a stat în spatele multor proiecte si are la activ o lista impresionanta de colaborari printre care Eduard Maya, Sonny Flame, Otilia, Mari Ferrari (Spinnin Records) si altii. Producătorii declară ca sunt inspirați de muzică: fie că e veche sau nouă, ei reușesc să descopere și să creeze de fiecare dată ceva diferit.

Piesa "The Unicorns", cu care își fac debutul, este metafora perfectă ce i-a însoțit în această aventură muzicală, unicornii reprezintă visele devenite realitate, exact visele care le-au alimentat ambiția și i-a motivat să meargă mereu înainte, să creadă în magie și muzică.

Citește mai multe despre Pink Elephant
Videoclipuri cu Pink Elephant
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE