Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Poze concert LP (Laura Pergolizzi) la București pe 24 iunie 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
LP
Câștigă o invitație dublă la concertul Tom Jones de la Cluj-Napoca INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Pinholes - Când Pluto era planetă

Trupa de rock alternativ Pinholes a lansat videoclipul noului single ”Când Pluto era planetă”. Piesa va fi inclusă pe viitorul album al formației.

Când Pluto era planetă” a fost înregistrată la Real Sound and Vision Studio în București și își ia rădăcinile din același still dramatic alternativ, îmbinat cu o lirică influențată de autorul Marin Sorescu. Videoclipul piesei păstrează o temă Sci Fi sovietică, sub forma unui omagiu adus creatorilor și autorilor acestui stil cinematografic.

Pinholes este un proiect cu rădăcinile în rock și ramuri ce se agață de genurile psihedelic, post rock, art rock, totul cu un iz melodramatic și o mentalitate independentă. Început în urmă cu 5 ani, din curiozitatea a 3 personaje (Vladimir, Sergiu si Vlad) pentru dialog și muzica, proiectul a luat forma finală odată cu intrarea lui Alex în universul Pinholes din mai 2013. Numele formației este inspirat din „Dilema ariciului”, o metaforă pentru provocările intimității umane.

Line-up Pinholes: 

  • Vlad Ivanov – Voce/ Chitară
  • Andrei Gheo – Chitară
  • Vlad Vârtosu – Voce/Chitară
  • Robert Moțoc – Tobe
  • Sergiu Ivanov – Bas

Citește mai multe despre Pinholes
Videoclipuri cu Pinholes
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE