Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Pierce The Veil - Circles

Trupa americană Pierce The Veil a lansat videoclipul piesei „Circles”. Noul material video este inspirat dintr-un film de comedie din 1991.

Video-ul a fost realizat de Drew Russ. El s-a ocupat și de videoclipul din 2012 al trupei, „King For A Day”, care a strâns mai bine de 70 de milioane de vizualizări pe YouTube. Conceptul materialului „Circles” este bazat pe filmul din 1991, Nothing But Trouble, regizat și scris de Dan Aykroyd. Din distribuție a făcut parte Chevy Chase, John Candy și Aykroyd.

Povestea începe cu membrii trupei Pierce de Veil sunt în turneu, pe drum și se opresc la hotelul la care vor sta peste noapte, dar un sentiment ciudat îi fac pe membri să se cam răzgândească. Barul din interiorul hotelului are băuturi cu șerpi, gândaci, ochi și alte părți de animale, iar camerele sunt decorate într-un fel horror - camere pline cu oglinzi, altele cu mâncare putrezită, altele cu scheleți și altele conțin pete misterioase. Fostul VJ de la MTV și gazda emisiunii radio din San Francisco, Matt Pinfield joacă rolul unui bătrân dubios.

„Circles” se află în Top 40 al pieselor de alternative la radio și este extrasă de pe mult așteptatul album al trupei, „Misadventues”. Acesta a debutat pe locul 4 în Billboard Top 200. Pierce The Veil a fost nominalizată la „Bandom of the Year”. A cântat de curând „Circles” în timpul MTV Fandom Awards. Trupa a terminat turneul „Misadventures Tour” și se pregătește pentru „Made to Destroy Tour” care va începe în septembrie.

Citește mai multe despre Pierce The Veil
Videoclipuri cu Pierce The Veil
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE